Ahmet Okan
Büyük Kaptan
böyle bi kadro sizce iş yapar mı
Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Lemina
Moder Arda
Jozwiak Falcao Kılınç
Muslera
Lemina
Moder Arda
Jozwiak Falcao Kılınç
Endustriyel futbolda o duygusalliklar kalmadi azizimLeminanin fener aglama videosundan sonra ilgileneceklerini düsünmüyorum
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 89548
Sizler icin bir tane de tinerci avladim beyler
Gsnin gücünü gösterdik yine herkese
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
ereglisporun en büyük basarısı olabilir mi üstat fifada maç almakEkli dosyayı görüntüle 89548
Sizler icin bir tane de tinerci avladim beyler
Gsnin gücünü gösterdik yine herkese
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
kaynakgalatasaray adana demirspordan adil demirbagı takas yoluyla kadrosuna katmak istiyor. adana demirspor ali yavuz kolu istedi. galatasaray arda turanı teklif etti. pazarlıklar suruyor.
:/kaynak
Arda'nın 4-3-3'ün sol içinde ne işi var hocam? Yapma lütfen. Moder Lemina ikili orta saha Arda Falcao'nun arkasında forvet arkası oynar.böyle bi kadro sizce iş yapar mı
Muslera
Lemina
Moder Arda
Jozwiak Falcao Kılınç
arda fiziksel olarak iyi duruma gelirse gayet iyi bir kado benceböyle bi kadro sizce iş yapar mı
Muslera
Lemina
Moder Arda
Jozwiak Falcao Kılınç
Banega-Fernando dokturuyor
Direk istifa etmeyi düşünmüyoru musunuz? Diye sormalı muhabirlerYarın bir muhabir ‘4 ekime kadar süre var diyorsunuz başkan, fakat geçen sene özellikle Lemina ve Falcao herhangi bir hazırlığın içinde bulunmadığından dolayı ciddi kondisyon sıkıntıları yaşadılar, ayrıca hoca taktik antrenmanlarına çok önem veriyor ve orta saha bölgesi bir takım için çok kritik bir bölge, bu konu hakkında ne söylemek istersiniz’ diye bir soru sorsa gider ellerini öperim.
Çok basit ve sorulması gereken bir soru ama işte bizim odunlar saçma sapan sorular sorup basın toplantısını bok eder.