Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozornwafor'un kadroda olduğu Girona-Almeria maçı bu kanaldaymış..

EfUKhcFWkAA--DL

ho

Ali Naci Küçük: "Galatasaray kontratı biten Ryan Donk ile 1 yıllığına anlaştı. 800-900 bin Euro civarında anlaşıldı."

Sarı-Kırmızılı ekibin 2 önemli oyuncusu Sofiane Feghouli ile Younnes Belhanda paralarını alamadıkları gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak Galatasaray'a ihtar çektirdiler.

Bu haber hakkında forumda yorum görmedim.
Gerçekliğini bilen var mı?

Götze haberleri basında çıkıyor. Müthiş bir oyuncu ama son 2 senedir çok az maçta görev aldı. Örneğin geçen sezon yaklaşık 15 maç. Yıllık ücreti yüksek olacğını düşündüğümüzde bu riski almak bu ekonomik koşullarda ne kadar doğru! Artık Süper Lig'de büyük transferler zor. Eskiden Ukrayna, Rusya, Portekiz Ligleriyle.

onyekuru fb yolundaymış
Kulübün ismini GALATASARAY vol.2 yapsınlar da bizde kurtulalım onlar da kurtulsun.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Sarı-Kırmızılı ekibin 2 önemli oyuncusu Sofiane Feghouli ile Younnes Belhanda paralarını alamadıkları gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak Galatasaray'a ihtar çektirdiler.

belhandanin fifaci oldugu biliniyo zaten :):):)

Onyekuru için Başakşehir ilgide bulunmuştu. Galatasaray’ın da yeniden kiralama düşüncesi var ancak Fenerbahçe’nin oyuncuya bugün itibariyle herhangi bir ilgisi bulunmamakta. (Nexus Sport)

Gercek olmadigi icin olabilir mi acaba?pandemi doneminde para konusunda boyle bi sikinti oldu,yani aylar oncesi bu mevzu.lig oynanmadigindan normaldi o durumda.üstelik daha gecen borcsuzluk kagidi aldik.uefa 2020 ffp kurallarina uydugumuzu da açıkladı.feghouli ve belhanda ilk gunden antrenmana katildi bi de.yeterli sanirim inanmamak icin

fener onyekuru haberi kadar sacma bisey gormedim.gelme durumu olsa bize gelir zaten de,fener sola sakat perottiyi de aliyo,gary var,ferdi var.onyekuruyu mabadlari icin mi alacaklar

Galatasaray’da yola devam etmek isteyen ve bu nedenle tatilini de Türkiye’de geçirip hemen antrenmanlara katılmak isteyen Mario Lemina, kulüpten gelen olumsuz haberle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt