Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
Diagneden beter yav![]()
![]()
Diagne'nin 1 tik alti
Diagne gene komik storyler atiyor ara sira gülüyorsun
Bu tam kiz gibi trip atiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagneden beter yav![]()
![]()
Diagne'nin 1 tik alti
Takimi dogru duzgun calistirmadigi icin Melo'dan sonra tarihin en iyi on liberosu Fernando'nun dahi performansini dusurmeyi basaran teknik kadronun Banega ve Muriq'ten verim almasini beklemek biraz hayal malesef. Nzonzi gibi bir adami kullanmayi beceremedik biz.Banega+muriq olsa açık ara şampiyon olurduk..
Cihan'ı atlatabiliriz belki
Başkanı dinledim, harcayacak paramız yok gibi bişey dedi. O zaman limitimiz 490 milyon olsa nolur olmasa nolur. Transferden umudumu kestim. Lemina Seri gelir bir de Ekici başkada bişey olmaz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aytaç Lemina'dan iyi yav, hem yerli, hem sağlam, hem de Lemina'dan 5 kat daha golcü. Ne çok seviyorlar ceza sahasına girmekten aciz orta sahaları. İnşallah Lemina'yı 8 yapma gibi gafletlere düşmeyiz yine. Bari Seri gitsin de 8 numaraya gol yapabilen, duran top kullanan bir adam bulalım.
Aynen getiricen Riekerink, Skibbe gibi hoca bak nasil oynatacak(!)Takimi dogru duzgun calistirmadigi icin Melo'dan sonra tarihin en iyi on liberosu Fernando'nun dahi performansini dusurmeyi basaran teknik kadronun Banega ve Muriq'ten verim almasini beklemek biraz hayal malesef. Nzonzi gibi bir adami kullanmayi beceremedik biz.
Mehmet Ekici.
2019/2020 Transfer Döneminde gelenler:
Falcao
Lemina
Seri
Babel
Nzonzi
Andone
Onyekuru
Emre Mor
Luyindama (bonservisi alındı)
Saracchi
Yerlileri saymıyorum.
Yönetimin transferleri gerçekten iyiydi. Satış konusunda basiretsizlik kısmına katılıyorum.
@Keramettin TANRIVERDİ abi gokkan akkani konuşmuştuk bir ara. Rezalet demistim ama az demisim. İsin kötü yani listenin dibinde olan 3 kaleci ile de adımız anildi.Ekli dosyayı görüntüle 89627
@Keramettin TANRIVERDİ abi gokkan akkani konuşmuştuk bir ara. Rezalet demistim ama az demisim. İsin kötü yani listenin dibinde olan 3 kaleci ile de adımız anildi.Ekli dosyayı görüntüle 89627
Başkan isimler hakkında yorum yapmam dedi; herkes bize öneriliyor demeye getirdi, paramız var düşünerek harcıyoruz, Lemina gelebilir, Kaan Ayhan konusunda Nevzat Dursuncu olduğu için cevap vermedi.