GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 322

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631K
Sayfa
322/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şükür kondisyoner geliyor
_20200817_164224.webp

lemina’nin 8’de oynayacak ozelligi var aslinda. delici driplingi kuvvetli, teknigi cok guclu, ceza sahasinda ortalara vurabilecek fizigi var ama hic skorer ve sutor bir yanini goremedik.

benim anladığım herif gidip kulüplerde seminer veren bi tip
exos adında bir firmanın çalışanı
bizdeki yasin de herifin yanında çalışmış bizdeyken, sonra exos bünyesinde iken paranensede çalışmış fln
yani piriden farkı ne olabilir anlamadım
ztn dr levent de var akademik yönü olan bi herif, heralde yeni tekniklere fln erişimi vardır
kalkıp taraftar sussun diye bu işte iyi olup olmadığı 8 sene önce dinç oyunculardan kurulu kadromuzla kazandığımız bir adet şampiyonlukla ölçülecek adamın peşinden koşmak da SAÇMA diye düşünüyorum... !

ya zaten dünyada bu işle uğraşan eğitimli kişilerin uyguladığı teknikler arasında pek fark olduğunu sanmıyorum.
bizim takım bitik heriflerden kurulu olduğu için sahada ölü gibi takılıyorlar. taraftar da sorunu kondisyonerde arıyor.

Kondisyoner Yasin KÜÇÜK var şu an teknik kadro içinde. CV'si baya dolu ama kendisi nasıldır bilemem. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

Mümkünse EPL'de kamp yemiş bir adam alalım sanki bizde kamp yiyen uçuyor anasını satayım

Gelse ne olacak antrenmanda bol bol ayak tenisi oynayacak ...

Sakatlık vb. nedenlerle uzun süre sahalardan uzak kalmamış, sezonu oynayarak bitirmiş olması yeterli bence. Öyle geniş bir takvim yok sezon sonu ile yeni sezon başlangıcı arasında. Oyuncular geçmiş sezonlara göre daha fit geldi mesela kampa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt