Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konusunu goremedimAdamın konusunu açtık, sormaktansa incelemeyi denesen cevap alacaksın zaten.
Son zamanlarda polonyadan çok iyi oyuncular çıkıyor lewadan sonra özellikle polonyaya tatile gittikten sonra 1 aylık gitmiştim geçen sene ilgim arttı epey bir maç izledim internet üzerinden anlatabilirim oyuncuyuİzleywn birileri olsa bu kadar heyecan yapılmazdı.
Sikot ekibimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Biraz daha ciddilesince inşallah yorumlarini beklerizSon zamanlarda polonyadan çok iyi oyuncular çıkıyor lewadan sonra özellikle polonyaya tatile gittikten sonra 1 aylık gitmiştim geçen sene ilgim arttı epey bir maç izledim internet üzerinden anlatabilirim oyuncuyu
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben begenmedim. Asıl olay filip o takımda torinoya gidiyor 6m euroModer nasıl biri yav, izleyen var mı.
Scout forumunda.Konusunu goremedim
Ben begenmedim. Asıl olay filip o takımda torinoya gidiyor 6m euro
Moder nasıl biri yav, izleyen var mı.
Moder fizik yapısı olarak aslında defansif bir orta saha imajı verse de izlediğim maçlarında savunma yönünü çok iyi görmedim çok tempolu değil ama nzonzi ve seri gibi statik hiç değil 8 numara diyebilirim daha çok şutör bir oyuncu uzun pasları ve duran topları oldukça başarılı ama oyun içinde kayboluyor zaman zaman sorumluluk almadığı anlarda sövme potansiyelimiz var bazı anlarda da olmadık yerden acayip bir şut atıp skoru değiştiriyor hem sağ hem sol ayağını çok iyi kullanıyor şu an için takımdaki tüm orta saha sorunlarına elbette ilaç olmaz ama bazı yetenekleri ligin oldukça üzerindeModer nasıl biri yav, izleyen var mı.
Ekici nasil fena degil yaw Fenere gitmeden once Adi bizimle geciyordu Selcugun Genc versiyonu deniyordu o donem daha iyiydi sakatlanmiyordu bile simdi daha da beter Bedavaya bile olmaz Fenerin copunden yarar mi gelir
Di marzio 6m torino diyor10m euro konusuluyor filip icin, pesinde 6-7 takim var.
iki ayağını etkili kullanıp iyi şutlar çıkarıyor benim gördüğüm tek özelliği bu mehmet ekicinin bile sırf şut çeksin diye istendiği forumda bu çocuğun istenmesi gayet normal..Moder nasıl biri yav, izleyen var mı.