Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz 30 gol atan forvetimizi satamadık adamlar 15 gol atan kazmayı sattıkları fiyata bak
Adamların taraftarı 15 gol atan adamına sahip çıktı. Bizim taraftar 30 gol atan adamı çöp etti. Taraftarda da suç

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vedat iyi topçu. O paralari da eder. Az demedik burada alin Vedati diye. O paralari etmeyen elif elmas denen çöp tenekesiydi. Hoş Vedat bizde olsa 3 milyona bile satamazdik.
Nasıl ediyor o paraları yav? TSL' de 2 sezonda 30 gol atan adam ne zaman bu paraları etmeye başladı?

Immobile'yi bile 9a almış, son 10 yılda en yüksek bedelle, 18e SMS'i alan takımın 20 vermesi hangi akla mantığa uygun.

Son düzenleme:
Nasıl ediyor o paraları yav? TSL' de 2 sezonda 30 gol atan adam ne zaman bu paraları etmeye başladı?

Immobile'yi bile 9a almış, son 10 yılda en pahalı transferi 18e SMS'i alan takımın 20 vermesi hangi akla mantığa uygun.
abi verebilir kadro geliştirmek adına atalanta da muriel dırzosuna 20 kağıt verdi mali yapısı, işleyişi övülen atalanta yani

Immobile'yi bile 9a almış, son 10 yılda en pahalı transferi 18e SMS'i alan takımın 20 vermesi hangi akla mantığa uygun.

Üstad ben beğeniyorum bence eder. Tabi benim şahsi fikrim. Ha biz satamayiz o ayri.

Ulan 2 orta saha eksiğimiz var, ne beceriksiz çıktı bu yönetim. Elinde 1.7 var git 800 kira sene sonu 3-4 zorunlu satın alma alacağın yüzlerce yetenek var, neden alamıyoruz bu işleri.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt