Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erman gönülşen de fanatik fenerli imiş.sözlükte yazmıslar

yabancı şeysinin niye ertelendiği de belli oldu ifb yabancıları dolduruyo

Ben bu yönetimde o polonyalı çocukları alacak çap göremiyorum. Bu haberler ısıtılıp ısıtılıp önümüze sunulur, sonra da Lemina ve Seri geldiğinde şükür diyecek duruma düşeriz.

Fener harika gidiyordu Feneri yendikten sonra adamlarin butun direnci kirildi.Sivas macinida deplasmanda oynamamiz ragmen cok iyi oynadik o macta 10 kisi kaldik 11 vs11 olsaydik o macida alirdik .Besiktas macinda da cok net pozisyonlarimiz vardi Seyircimizin eksikligini hissettik.Pandemiden sonra Trabzona karsida iyiydik 10 kisi kaldik Basak macindada cok iyiydik.Maclarin ozetlerini izleyip yorum yapiyorsan ona bisey diyemem .yada burda okuduklarini yorumlayarak bu kaniya variyorsun.

fener harıka gıdıyordu deyıp adama macların özetını ızleyıp yorum yapıyorsun falan demek komık olmus

sen de barı en azından fıkstüre bakıp yorum yapsaymıssın

Fener harika gidiyordu Feneri yendikten sonra adamlarin butun direnci kirildi.Sivas macinida deplasmanda oynamamiz ragmen cok iyi oynadik o macta 10 kisi kaldik 11 vs11 olsaydik o macida alirdik .Besiktas macinda da cok net pozisyonlarimiz vardi Seyircimizin eksikligini hissettik.Pandemiden sonra Trabzona karsida iyiydik 10 kisi kaldik Basak macindada cok iyiydik.Maclarin ozetlerini izleyip yorum yapiyorsan ona bisey diyemem .yada burda okuduklarini yorumlayarak bu kaniya variyorsun.
Fener harika falan gitmiyordu yalnız ts alanya ve a.gucu maclarindan toplam 1 puan alarak geldiler bizim maca.

güzel hamleler yapmaktayız (y) fırfırcıların iddialarının aksine
geçen seneki turistlere imza töreni yaptık stadda da ne oldu
bu iş SABIR ve EKMEK-KÖFTE equilbriumunu dengeleme işidir
elde fazlasıyla ekmeğin iç kısmı var (hamur kısım)
bu hamuru söküp atmadan köfte pişiremeyiz
bekleyelim ve görelim
bazen az transfer ÇOK transferin ..... koyar

Altay (22)
Gg(36) Serdar(30) Lemos Caner (32)
Gustavo(33)
Sosa (35) Mhy (26)
Ozan (25) xxx Thiam(28)

30 yas su an

Yas onemli degil be kardesim Adamlar super ligde oynayacak sadece Basak kac senedir yasli oyuncular ile ligi otturuyor .Umarim basarisiz olur yeni transferleri ama durmadan yasli yasli diye dem vurmayin.Bizim Falcao bi Oynayabilse ligin borusunu otturcek ama oynayamiyor.Caner ve Gokhanda ********************* sakatlanan adamlar onu soyle bana ama yasli yasli deyip durmayin.

Baris Sungur
Ismail Yüksek
Mert Hakan Yandaş
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Filip Novak
Mame Baba Thiam
Jose Sosa
Sinan Gümüş
Nazim Sangaré
Enner Valencia
Malang Sarr
Loic Remy

Bunlar kimseyi satmiyor ama surekli aliyor? Hayirdir TFF ne bokuma yariyor? 64 milyon euro olan maas butceleri 18 milyona inmesi gerekirken, bu gidisle 80 milyonu bulacak. Normalde puan cezasi verilmeli lig baslamadan once. Bekliyorum.

Lisans çıkmaması lâzım. Bakalım nasıl bir hinlik peşindeler. Tff’nin şu anda adım atmaması normal. Lig başlarken bakılır durumlara. Ceza gelecek mi göreceğiz. Resmen çıldırmış gibi iç piyasada herkese saldırdılar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Limit aşımı cezası sezon boyu sezon sonunda verilir cezalar aşılsa bile diye uyuttular 101 milyon açıkları var bir halt olduğu yok şimdi de aşarlarsa başta ceza alırlar diyoruz adamlar güzel algı yapıp kafa karıştırıyor bizim taraftar da hemen başka yere kayıyor nerede bu 101 milyonun cezası diye soran bir kişi yok şaka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt