Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Enner Valencia'nın kız kardeşi San Lorenzo'da kaçırıldı.

Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Enner Valencia'nın kız kardeşi San Lorenzo'da kaçırıld

Enner Valencia'nın kız kardeşi Erci Valencia'nın eşi:

“8 kişi, silahlarla eve girdi. Bağırdılar, çağırdılar. Ben dışarıdaydım, kendimi nehre doğru attım. Eşimi bir kamyonete bindirip götürdüler, çok korkutucuydu."

Hamsiler gibi gidip brezilyadan orta saha oyuncusu alsinlar. Bizim yönetim menajer önerisi ve süper lig oyunculari haric adam getirmeye baksinlar.

Bu manajer ile çalıştığımız ya da bu söylediği oyuncuların manajerinin de D'Avilla olduğunu "aa bak bunun manajeri de buymuş" diye anlatmak komik. Dünya alem biliyor zaten. Manajer mevzuları da şaşırılacak bir şey değil. Transfer konusunda yetkin bir isim, iş bitirici iyi bir yöneticin olmadığı sürece tüm takımların sık sık çalıştığı 1-2 manajer olur her zaman. Önemli olan birkaç sene sonra ortaya çıkacak o manajerlere ne kadar ödeme yapılmış, kulübün anahtarını mı vermişiz o. Yoksa büyük küçük her takımın yakın olduğu bir manajer ya da manajerlik şirketi var.

Trezeguet‘de niye bize hainlik yaptilar ozaman renktas ?

8.5 Mio € + 1 Mio € Sampiyonluk Prime anlasmistik ama bize ödemede kolaylik saglamadilar.
Biz vadeli ödeyelim dedik, hemen istediler.

Kasimpasa, Fenerbahcele isbirligi yapiyorlar.

Ama sende haklisin, salaklik bizde 13 Mio €ya Süper Ligden Futbolcumu alinir.
Biz istedik , ödedik.
Aston Villa keş 10 milyon euro verdi; normal.

Bakasetas videosu izleyeyim dedim ilk 1 dakikasında Fatih'in çırpınışlarını gördüm, kapattım.

Metin Karabaş "Kasımpaşa kulübü Fatih'i bonservissiz bırakmak istemedi. Fatih Öztürk, Kasımpaşa'dan 2 Milyon TL bırakarak geldi. Aldığı 4 Milyon TL ücret bu yüzden." (VOLE)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kasımpaşada bu adamın maaşı zaten 2 milyondur senelik.1 senedir maaş alamaması imkansız kulüp her sene 0 borç açıklıyor zararı olmayan birkaç kulipten biri bu bilgi muhtemelen yalandır veya borcsuzluk muhabbeti yalan

Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Enner Valencia'nın kız kardeşi San Lorenzo'da kaçırıldı.

Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen Enner Valencia'nın kız kardeşi San Lorenzo'da kaçırıld

Enner Valencia'nın kız kardeşi Erci Valencia'nın eşi:

“8 kişi, silahlarla eve girdi. Bağırdılar, çağırdılar. Ben dışarıdaydım, kendimi nehre doğru attım. Eşimi bir kamyonete bindirip götürdüler, çok korkutucuydu."
yok artık be

Öyleydi evet. Transfer teklifi olunca arttırmışlar. TM zaten yavşak 1 oluşum.
Polonya ligindeki tüm takımları bugün güncellemişler orayla ilgilenenler. Bizim ligi 4'ünde güncellemişlerdi galiba. Özellikle bizim lige bakan kimse kesinlikle taraflı ayarlıyor bu değerleri, ondan eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt