Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene vedat ile türüç geldiğinde lig bitti diye ağlayanlar ondan once nani ile rvp geldi lig bitti diye ağlıyordu değişen bir şey yok. Bakın biz şamp oluruz demiyorum bu sene asla , ama bu fner takımı bu yıl olağan üstü kongre kararı almazsa 10’yıllık üyeliğimi askıya alırım o kadar net konuşuyorum.

Elmasla muriq bu gezegenin herhangi bi yerinde kesinlikle o paralar etmez bence. Bariz şekilde transfer şikesi var benim fikrim.ali bu şekilde ffp yi deliyor

elmas bu paralari etmez ama yetenekli topcu

bircok napoli taraftari da begeniyor, hani gercekten dransfer sikesi olsaydi cocuk mustafa sarp muamelesi gorurdu

Nasıl ediyor o paraları yav? TSL' de 2 sezonda 30 gol atan adam ne zaman bu paraları etmeye başladı?

Immobile'yi bile 9a almış, son 10 yılda en pahalı transferi 18e SMS'i alan takımın 20 vermesi hangi akla mantığa uygun.
Alan adam kosovalı sportif direktör ve vedatla iyi anlaşan biri

Aha mensah da gitti. Cidden soruyorum bu parasızlıkta kimi alacağız? Avrupalı bonservisi peşin ister, biz kimi alacağız?
Beleş. Adam gibi yönetim olsa başimizda kap burdan işine yarayacak olani da nerdee

Malatyaspor transferi açıklamış.Fazla yabancı oyuncu aldılar.Yabancı kuralı değişmez inşallah..

Vedat 8-10 arası belki eder de fenerde bile varlık gösterememiş elif çöpü 5 milyondan fazla etmezdi ki 1 sezonda patladı hemen balonu.
elif fenerde oynarken hatırlıyorum antu'da begenen bir allahın kulu yoktu.transfer olunca genç,potansiyelli bu paraları eder demeye başlamışlardı :)

Vedat Muriqi’de son durum... • Lazio yetkilileri Muriqi’nin menajerini aradı ve taleplerini sordu. Kulüpler anlaşırsa; Muriç tarafı sorun çıkarmayacağını iletti. • Lazio ile Fenerbahçe’nin bonservis pazarlığı sürüyor. • Görüşülen son rakam: 16M € + 2M €

15 Mio €yu reddetmisleri diyorlardi.

Takipcisiyiz.

elif fenerde oynarken hatırlıyorum antu'da begenen bir allahın kulu yoktu.transfer olunca genç,potansiyelli bu paraları eder demeye başlamışlardı :)
işin enteresan tarafı medya yoluyla herkesi buna inandırdılar. Adam fenerde vasat altı bi oyun oynadı hani gözlerimle izlemesem inanacam

Yalnız düşünsenize seri-Mensah-Götze orta sahası.Harika olmaz mı ? Rakipler yürüyerek falan gidiyorlar orta sahadan.Luyindama maç başı 60 ikili mücadele falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt