Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşümdüm de hala 3 ortasaha alınacak deniyor. Bunların gelip takımı tanıması birbirlerini tanıması derken muhtemelen devre bitecek. İlk devre sonu 10 puan fark yemezsek iyidir. Umarım kaliteleri tartışılmayacak topçular alınır da uyum süreci minimumda atlatılır

başakşehir dışında herkeste aynı sorunlar var

mesela fener sıfırdan omurga kuruyor iki stoper 2 orta saha ve 1 santrafor alacaklar kanatları ve bekleri saymıyorum bile

altay dışında neredeyse 10 oyuncu değişecek

bjk de öyle stoperleri yok kalecileri var yok ortasaha yenilediler ve santraforları yok

trabzonda gördüğüm kadarıyla kaleci değişecek sorloth giderse santrafor değişecek stoperleri yok

Galatasaray, Jakub Moder ve Kamil Jozwiak ile imza aşamasına geldi.

Galatasaray'ın teklifleri:

Moder: 3.5 milyon Euro kiralık + 5 milyon Euro zorunlu satın alma

Jozwiak: 1.5 milyon Euro kiralık + 3 milyon Euro zorunlu satın alma

( Hürriyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haber doğruysa marcao gidici olabilir zira bonservis kazanacağımız başka oyuncu yok gibi luyindamayı şu haliyle almazlar belhanda feghouli gitmiyor zaten

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

🧐 Galatasaray'ın teklifleri:

( Hürriyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnanmak istiyorum, sonra da Mensah'ı bile menemene domates koymak için bağış kampanyası düzenleyen rakibimize kaptırmaları aklıma geliyor ve yav he he diyesim geliyor.

Bu transfer dönemi içinden çıkılmaz bir hal aldı, yönetim içine düştüğü sarmaldan kurtulamıyor.

Hurriyette haberin kaynagi sabah onlar da twitterdaki sozde duyumculardan almis. Ali naci haberi degil yani

Marcao veya luyindama’yi satmak zorunda kalacagiz

3 orta saha isteniyorsa oyuncu satmadan mumkun degil

🧐 Galatasaray'ın teklifleri:

( Hürriyet)

IMG_8375.webp

evet yanlis anons fotomac haberiymis ayrica onlar da polonyali gazeteciyi kaynak olarak gösteriyorlar dün zaten burada yazilmisti

Bizim yönetimin bedevileri satabileceğine zerre ihtimal vermiyorum.
Babel desen ya bonservisini eline veriririz ya da Seri'nin kiralanması için Fulham'a bonservisiyle veririz. Seri-Babel haberleri doğruysa tabii.

Satabilecekleri tek isimler Luyindama veya Marcao. Da, bunlar takımın tek iyi bölgesini de bozup yerini doldurabilirler mi?

Bu sene belliki hedefsiz bir takım olacaz o zaman belhanda feghouli falcao gibi yüksek maaş alan oyuncuları alacagına karşılık serbest bırakalım alabilirsek ucuza kiralık oyuncular alalım Seneye ffp bitiyor o zaman yerlerini doldururuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt