Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar akıllı Leminayı as ortasaha olarak transfer etmiyolar. O bölgede zaten 3-4 çok iyi oyuncu var yedekleride lemina. Bizde ortasahada hiç kimse yok(pardon taylan ve ömer var). Ve hala forumda karamsar olmayın diyen tipler var. Bravo size. Şu fakir bjknin 4 tane ortasahasına eşit birtane adam bile yok bizde ne diyelim leşş gibi bir sezon bizi bekliyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamamda bjk as olmayacak adama bu yoklukta nasıl 2 milyon +kiralama bedeli verecek ben bunu anlayamıyorum.

Lemina da giderse gitsin ama bu kadar ağlamaları İn sonunda bu iki kulübün sürekli adam alması mantıklı gelmiyor

şunlara fernando-banega vol 2 demektense fernando ile baneganın anasına sövsen daha mantıklı ve insaflı yorum olurdu.Vol 2 dediğin heriflerden biri ligin bir yarısını kaçırdı resmen diğeri manyakın teki.
yönetimin beceriksizliğinin benzerliğine volume 2 dedim yoksa fernando-banega kim bu 2 hıyar kim. yanlış anlamışsın

Biz neden oyuncu satamiyoruz şampiyon olsak bile satamiyoruz Anadolu takımları bile satıyor para kazanıyor
transfer dönemi başlarında en kötü ihtimalle 1-2 oyuncuyu satıp 3-5 milyon euro kazanırız diye düşünmüştüm. şuan hiçbirinin gideceğini sanmıyorum, umudumu kestim yönetimden. işin kötü yanı belhanda ve feghouli gibi topçuları takımda bırakıp yedeğe atacak durumumuz da yok. takımda kalırlarsa öyle ya da böyle 11 oynayacaklar bunlar bu sezon da.

Barcelona yeni dönem yapılanmasinda Belhandayı düsünuyormuş 35 milyon avro'yu gözden cıkarmıslar....

saat 8de zenit cska maçı var
su an spartak maçını izliyorum sobolev mal gibi kaçırdı
y gibi maç ama napalm

Belhanda o kadar kaliteli bir orta saha oyuncusu ki suan farklı ülkelerden 15 takım klübe teklif vermişler yonetim fiyatı yükseltmeye calısiyormuş....

Oyuncu satamiyoruz değil oyuncularina talip bile cikmiyor ne kadar kaliteli olduklarıni anlayalım
Kalite meselesi değil. Adamlara rüyalarında bile göremeyecekleri paraları ödüyoruz. Bilgisayar oyunlarında da böyledir bir oyuncuya fahiş maaş verirsen bi sonraki takımdan da bunu talep eder ve gitmesi çok zorlaşır.
Kim feg'e 4, belhandaya 3.5 verir şu haliyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt