Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo transfer görüşmesine gidiyor:

6C2D6E26-6356-4D9D-B956-5A512CF26553.webp

Trabzon yine güzel bir transfer peşinde. Celticli stoper Simunovic ile anlaşmış. Celticlilerin sevdiği bir stoper. Tıpkı Denayer gibi :(
Kıskanmaya başladım hamsilerin transferlerini. Biz niye yapmıyoruz?
1 sene bizi Eren derdiyok a muhtaç eden bi transfer komitemiz olduğu için yapma şansımız yok gibi

Hadi yönetimi geçtim hocanın da hiçbir açıklama yaptığı yok. Demek ki o da memnun halinden. Anladığım kadarıyla kulüptekiler başarıdan şampiyonluktan falan vazgeçmişler. Bu sene şampiyon olamazsak çok net söylüyorum 5 seneye anca toparlanırız. Bu sene şampiyonluğu alan uçar gider biz de arkasından bakarız ama kulüpten kimsenin umrunda değil gibi

Hadi yönetimi geçtim hocanın da hiçbir açıklama yaptığı yok. Demek ki o da memnun halinden. Anladığım kadarıyla kulüptekiler başarıdan şampiyonluktan falan vazgeçmişler. Bu sene şampiyon olamazsak çok net söylüyorum 5 seneye anca toparlanırız. Bu sene şampiyonluğu alan uçar gider biz de arkasından bakarız ama kulüpten kimsenin umrunda değil gibi
Bu sene şampiyon olmazsak hoca gider hele hele yine 5-.6 falan durumu olursa 7-8 hafta kala gider.Bize güvenin bildikleri vardır deyin dedi bekliyoruz taraftar sabrediyor zaten şu an yanginlik bir durum pek yok.2 kişi gönderip 1 orta saha işini 3-4 gün içinde cozseler baya rahat ederiz

Arsenal Willian'ı almış. Twitter'da biri şunu paylaşmış troll olsun diye(Arsenal ile dalga geçmek için)
Bu geyik sadece bizde var sanıyordum 😁

20200814_120756.webp

Boyle boyle kac milyon euro çöpe gitti. Kiralik yapacaksaniz hic transfer yapmayin

Katılmıyorum.
Kiralık olarak doğru oyuncuları seçersen şu dönemde en mantıklı iş.
hem genç osun hem yetenekli olsun ama 2,3 milyon bonservisi olsun.Böyle oyuncuları çok zor buluruz.
geçen sene takımın en iyileri onyekuru,lemina ve her ne kadar beğenmesemde seriydi. yani kiralık oyuncular.

Yine kiralık onyekuru muhabbeti ve 1 senelik masraf minimum 2.8 neyse bu kafayla devam

Onyekuru sart kardesim. Baska Winger yokmu diyeceksin var tabiki ama Bu yönetim alir mi? Biraz zor. Bizi Henry Babel tercihi arasinda birakmazlarsa Bende birsey bilmiyorum. Henry Avrupa Ligi Elemelerine yetisirse öp basina koy derim. Ayrica kamp görmüs Henry Bu ligin anasini aglatir net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt