Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 17.033
- 12.417
- 1.418
Keske volkan babacani alsak muslera rahat rahat iyilesse fatih ozturk bizim kalibre adam degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CDM oynayan Emre Akbaba'ya fena patladım yalnız.. her maç min. 2 gol yer bu kadroBol gol yiyecek bir takim goruyorum
Ben bilmem Ahmet DENIZCI bilir diyorsunArzum var ama Sir Ahmet DENIZCI ye saygımdan girişmiyorum bu işlere.
O iyi bilir , bu işin piridir kendisi
biz halısahada yıllardır orta sahasız oynuyoruzAnlaşılan bu senede orta sahasız oynuycaz
Ekli dosyayı görüntüle 89053
Sakın orta saha ve forvet seçimine bakmayın.. 25 dakikadır gülmekten duramıyorum
ben aksam 6.30 dan sonra bişey yemiyorumSergen aciktirdin beni yemek soyledim bu saatte
Satmadan kimi alacağımızı düşünüyorsunuz tam olarak
İzah edin
![]()
Markus Henriksen - Ayrıntılı performans bilgiler
Bu sayfa oyuncunun performansını göstermektedirwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Kevin Stöger - Oyuncu profili 23/24
Kevin Stöger, 30, Avusturya ➤ VfL Bochum, 2022'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 27 Ağu 1993, Steyr, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Nampalys Mendy - Oyuncu profili 25/26
Nampalys Mendy, 33, Senegal ➤ Watford FC, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 23 Haz 1992, La Seyne-sur-Mer, Fransawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Jeff Hendrick - Oyuncu profili 23/24
Jeff Hendrick, 31, İrlanda ➤ Sheffield Wednesday, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 31 Oca 1992, Dublin, İrlandawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Aleix García - Oyuncu profili 22/23
Aleix García, 25, İspanya ➤ Girona FC, 2021'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 28 Haz 1997, Ulldecona, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Jackson Irvine - Oyuncu profili 25/26
Jackson Irvine, 32, Avustralya ➤ FC St. Pauli, 2021'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 7 Mar 1993, Melbourne, Avustralyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Steven Defour - Oyuncu profili
Steven Defour ➤ Belçika'den eski futbolcu ➤ Ön Libero ➤ Son kulüp: KV Mechelen ➤ * 15 Nis 1988, Mechelen, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
Beleş. Adam gibi yönetim olsa başimizda, kap burdan işine yarayacak olani da nerdee![]()
Arnaud Lusamba - Oyuncu profili 20/21
Arnaud Lusamba, 24, Fransa ➤ Amiens SC, 2020'den beri ➤ Merkez orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 4 Oca 1997, Metz, Fransawww.transfermarkt.com.tr
biz gercekten sattık amaVedat transferi biraz bizim Ndiaye transferi gibi.
6 ay sonra yeniden Fener'e kiralanabilir hazirlikli olun.
azdan az cokdan cok giderKaleci filan konuşuluyor da kondisyonerden haber yok bizimkilere kim yükleme yapıyor sonra sezon da 10 tane sakat vermeyelim
Gece gece aklıma geldi bak. Bu Yusuf Erdoğan'ın eşi hanımefendi ilkokulda sınıf arkadaşımdı. Sınıfın hocası da kızın amcasıydı. (Aynı zamanda Aydın Yılmaz'ın eşinin kız kardeşi oluyor). İnstagramda 10 bin takipçili hesabı fan sayfaları oluşmuş. Canım sıkıldı
yusuf'la sen mi evlenmek istiyordun üstat ?