Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersine kendi yaptığın şeyi açıklamışsın

Şu mesajın bile provoke mesaj içeriyor

Normal şartlar altında senin hala cezalı olman gerekirdi ama malum yalakalık yapanlar burada kazanıyor.O yüzden senin gibilerin birbirini kollaması normal

Ilk atan mesaji sen attin ben degil, abilerine sikayet etmissin diye.

ortada hic birsey yok, geldin boyle mesaj attin.

simdi 3 kere sikayet ettim, banlanirsin.

Monaco Balde Keita yi kadroya almamis. Tam firsat

Yine D’Avila’nın adamı mı diye baktım şimdi ve Malang Sarr gibi bir adamın takımsız olduğunu gördüm. Buraya gelmezdi zaten belki de ama Donk ile sözleşme uzatmanın yerine bu çocuğa bir teklif götürseydik keşke.

İyi zaten problem iyi olup olmamaları değil ki bahsettigin isimlerin kulübe 1 senelik maliyeti tahminen 10 milyon euro ve şu an hiçbirine sahip degilsin.Her sene kiralıklara10 10 verdiğimiz için ortasahamiz tamamen bos yine kiralayacagiz seneye yine adam arayacağız

Peki galatasaray seviyesinde toplam bonservisi,yıllık ücreti 10 milyon olan adamları nasıl bulacaksın.
bizim şu dönemde geçici olarak kiralık formulü en mantıklı yoldur.Ama başında işi bilenler olacak.Biz geçen sene kadroyu doğru isimlerden oluştursaydık çok rahat şampiyon olurduk.Geçen sene kiralıklarda sıkıntı yokdu.Sıkıntı kanatlarda, beklerde ve forvet hattındaydı.Hatta onyekuru sonradan geldide ciddi katkısı oldu.

ts nin aldığı çoğu eleman çöp çıkacak.O kadar kolay değil bu işler.
onların bile sörloth hamlesi kiralıkdı.

Ama tsde transferleri yapan adamlar çok net işi bilen adamlar..O konuda şüphe yok.
enwekame mesela yaşı ne olursa olsun iyi transfer.Mesela ekuban trabzonun çapına göre iyi transfer.

Masadan kalkan hep biz oluyoruz nedense, yükseltelim teklifi BJK daha pahalıya alsın.

Ilk atan mesaji sen attin ben degil, abilerine sikayet etmissin diye.

ortada hic birsey yok, geldin boyle mesaj attin.

simdi 3 kere sikayet ettim, banlanirsin.

O kedili videoyu şikayet etmedin mi sen ?

Şaka amaçlı yolladığım videodan dolayı 4 gün ceza yedim

Şikayet etmediysen daha komik durum.Burada bazı mesajları göremiyoruz raporlayın diyen yönetim içinde ki bazı kişiler,resmen ceza vermek için yer arıyor desene

Bunları dile getirince suçlu oluyoruz işte böyle kıytırık sebeplerle forumdan soğutmaya çalışıyorlar

O kedili videoyu şikayet etmedin mi sen ?

Şaka amaçlı yolladığım videodan dolayı 4 gün ceza yedim

Şikayet etmediysen daha komik durum.Burada bazı mesajları göremiyoruz raporlayın diyen yönetim içinde ki bazı kişiler,resmen ceza vermek için yer arıyor desene

Bunları dile getirince suçlu oluyoruz işte böyle kıytırık sebeplerle forumdan soğutmaya çalışıyorlar

ettim

bunlari bana degil @Keramettin TANRIVERDİ admin le konusacaksin

En son faturalarini odeyemedigi icin bjknin kulup binasi ve tesislerinde elektriklerini kesiyorlardı ve baskanlarida amigo gibi tvye cikip para toplamaya calisiyordu. Mensah pazarligina hangi mantikla giriyolar

Hoca memnun olmadığını belirtmek için basını çağırıp açıklama mı yapacak :S

Hadi yönetimi geçtim hocanın da hiçbir açıklama yaptığı yok. Demek ki o da memnun halinden. Anladığım kadarıyla kulüptekiler başarıdan şampiyonluktan falan vazgeçmişler. Bu sene şampiyon olamazsak çok net söylüyorum 5 seneye anca toparlanırız. Bu sene şampiyonluğu alan uçar gider biz de arkasından bakarız ama kulüpten kimsenin umrunda değil gibi

Fener aytaç kara icin devreye girmiş. Apo onu da kaptir tam olsun.

MHY şikecilere Mensah’ı tinercilere kaptırdık.

Bizim vizyonumuz bunlardan daha büyük ve önemli futbolcular fakat mevcut şartlarda ve ffp kıskacında avrupadan ne genç ne de hazır oyuncu almamız imkansız. En fazla 1.5 M € bonservis verebilirsin onunlada ancak çöp alırsın..

Artık bu saatten sonra 4 ekimi bekliyeceğiz transfer artığı bir kaç döküntüyü kiralarız. 4 ekime kadar orta sahamız Ömer taylan. Geçmiş olsun.

Mensah ve mhy gelse ne olur, gelmese ne olur? Kim bunlar?? Kimlermis de kime kaptirmisiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt