Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adil gelebilir de,ali yavuz kampa da katilacakken fatih hocanin kiralik dahi olsa gönderecegini sanmıyorum.once kampta gorur ali yavuzu

Şu an yedek stoper daha önemli konu. Alternatifleri yok çünkü. Ama ileri hat baya kalabalık ki bir yabancı açık transferi daha geleceğini düşünürsek. Devamlı oynayacağı bir takımda devam etmesi daha mantıklı burda 3-4 maç oynamaktansa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an yedek stoper daha önemli konu. Alternatifleri yok çünkü. Ama ileri hat baya kalabalık ki bir yabancı açık transferi daha geleceğini düşünürsek. Devamlı oynayacağı bir takımda devam etmesi daha mantıklı burda 3-4 maç oynamaktansa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adil ali yavuza bagli olmadan da gelir.Ne biliyoruz ki ali yavuzun ilk 11e girmeyecegini abi?cocuk bi kamp görsün once ya,sonra hoca karar verir zaten

Ali yavuz adana işi kiralık olarak inşallah olur o çocukta potansiyel var bizde istedigi kadar antremanda kendini göstersin falcao diagne adem varken oynayamaz seneye daha güçlü ve kendini ispatlamış olarak gelsin

Ali yavuz bizde sans bulamayacak ve adanada ilk 11 cikacaksa tabiki kiralik gitsin ama once kamp gorsun

Belhandayı motive etmeye bakalım anlaşılan kimseyi alamayacağız. Ön liberoya beleş birini bulup yolumuza devam edelim. 4.lük için savaşırız işte bu sezon. Daha fazlasının olacağını sanmıyorum

Okan'a kıyasla ekstrası ne acaba Fatih'in. 100b euro dahi olsa boşuna, gereksiz. Bu sezon harbiden facia olacak herhalde
Bu transfer süreci sonuna kadar böyle devam etsin hem yönetim hem teknik ekip kendi ayağına sıkar Mayıs ayını bile göremezler, Galatasaray üst üste 2 yıl başarısızlığı kabullenecek bir camia değil Fatih Terim olsa bile bu yıl kendisini ispat etmek başarılı olmak zorunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt