Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama 6 aydır yok yeni mi aklına geldi ülkesine gitmek. Nasıl yonetiliyoruz ya. Resmen rezalet. sezon başı kampında nasıl olmaz bu adam. Diğer oyunculardan daha fazla çalışması lazımdın

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

claudio gomes

• 6
    aradığımız ve istediğimiz tarzda bir oyuncudur. evet resmi maç sayısı yok denecek kadar azdır. zaten bu yüzden kiralamamız daha kolay ve hızlı olur.
    oynama garantisi ile 2 yıl çok rahat kiralayabiliriz, hatta city kabul ederse opsiyon bile koydurabiliriz.
    emre utkucan böyle rezerv lig oyuncularını sever:)

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    14 Ağustos 2020 09:19 · gurrpeg
istiyosak istediğimizi söylesin ,ne anlayak biz şimdi bu yorumdan

Ligin en iyi kalecisi bizde.2.yarısında oynayabilir diyolar.En iyi defans 2lisi de bizde.Omar da inşallah Saracchi gibi uyum sağlar.Forvetlerin biri geçen sene az maç oynamış olsa da Falcao diğeri de Süper Lig'in en çok gol atan yabancı futbolcusu Diagne.Orta saha ve kanat transferleri de kiralık falan yapılır.Ben şampiyonluk konusunda umutluyum..

Adil gelebilir de,ali yavuz kampa da katilacakken fatih hocanin kiralik dahi olsa gönderecegini sanmıyorum.once kampta gorur ali yavuzu

Hazir degil diye düsünüyorsa, Ali Yavuzu ve diger gencleri erkenden yeni takima yollamak mantiksiz olmaz aslinda.

Yeni takimlarinda erkenden hazirlik kampina katilirlarsa, formayi antrenmanlarda ve hazirlik maclarinda iyi performanslarla daha cabuk kapma sanslari olmaz mi?

Dünya güzeli bir koyda uzanmış kafa dinliyor birami yudumluyorum ayıptır söylemesi milletin yanına Carmen electralar denk gelir benim yanımda 2 barzo hemde fenerli bize giydiriyorlar biraz sonra bira şişesini monte edebilirim 😀

claudio gomez socut olayı,şimdi cözdüm.o zaman alınacak.

Ligin en iyi kalecisi bizde.2.yarısında oynayabilir diyolar.En iyi defans 2lisi de bizde.Omar da inşallah Saracchi gibi uyum sağlar.Forvetlerin biri geçen sene az maç oynamış olsa da Falcao diğeri de Süper Lig'in en çok gol atan yabancı futbolcusu Diagne.Orta saha ve kanat transferleri de kiralık falan yapılır.Ben şampiyonluk konusunda umutluyum..

Seneye fenerin yaşadığı limit olayını yaşama durumumuz olduğu için bu sene satabileceğimiz topçuları satıp bonservisli transfer yapmamız lazım yoksa sıkıntıya düşeriz. En azından 1 kanat ve 1 orta sahayı bonservisli bitirebilmeliyiz. Polonyalı çocukları bu yüzden istedim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

claudio gomes

• 6
    aradığımız ve istediğimiz tarzda bir oyuncudur. evet resmi maç sayısı yok denecek kadar azdır. zaten bu yüzden kiralamamız daha kolay ve hızlı olur.
    oynama garantisi ile 2 yıl çok rahat kiralayabiliriz, hatta city kabul ederse opsiyon bile koydurabiliriz.
    emre utkucan böyle rezerv lig oyuncularını sever:)

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    14 Ağustos 2020 09:19 · gurrpeg
Keşke keşke keşke. İnşallah ilgimiz vardır

Luyindama 6 aydır yok yeni mi aklına geldi ülkesine gitmek. Nasıl yonetiliyoruz ya. Resmen rezalet. sezon başı kampında nasıl olmaz bu adam. Diğer oyunculardan daha fazla çalışması lazımdın

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Luyindama zaten tek basina calismalarini surduruyordu herkes izinliyken. Belki ozel izin alinmistir bilemicem gerisini.

Seneye fenerin yaşadığı limit olayını yaşama durumumuz olduğu için bu sene satabileceğimiz topçuları satıp bonservisli transfer yapmamız lazım yoksa sıkıntıya düşeriz. En azından 1 kanat ve 1 orta sahayı bonservisli bitirebilmeliyiz. Polonyalı çocukları bu yüzden istedim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En kötü ihtimalini yazdım renktaş.Satışlar olursa bonservisli transferler olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt