Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurpeginin claudio gomes yorumu sonrası sergen zeren arastırmaya koyuldu @Osman SEDEN @Hayri Cund @Alper Altun @Musap Aydinli

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden Başkan Mustafa Cengiz'in burada Manchester City'de forma giyemeyen ve rezerv takımında yer alan isimler için görüş alışverişinde bulunduğu gelen bilgiler arasında...

Başkan Mustafa Cengiz'in yaptığı bu görüşme sonrasında scout ekibi, stoper Phillipe Sandler, ön libero Claudio Gomes ve 10 numara Felix Nmecha ile ilgili rapor hazırladı.

Bu üç oyuncunun kiralanması durumunda Galatasaray'a katkı sağlayabilecekleri raporu verdi. Cengiz'in bu oyuncular için İngilizlerle yeniden bir araya gelebileceği öğrenildi.

aralık 2018

1597402461040.png

"Galatasaray, geçen yaz Paris Saint-Germain'den gelen orta saha oyuncusu Claudio Gomes'le de ilgileniyor." (
@City_Watch)
GALATASARAY CLAUDİO GOMES İÇİN DE DEVREDE

Sarı kırmızılı takım için bir transfer iddiası daha gündeme geldi. Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz PSG takımından transfer olan genç orta saha oyuncusu Cladio Gomez için de Manchester City ekibi ile görüşme halinde olduğu belirtildi. 2000 doğumlu 18 yaşındaki ön libero oyuncusu Gomes geçtiğimiz sezon Fransız ekibi PSG'den bedelsiz olarak City alt yapısına katılmıştı.

ocak 2019-FUTBOL ARENA

Bizdeki bu çöp hastalığı beni benden alıyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim, Mustafa Cengiz, Abdurrahim ve Twitter bakanı Yusuf Günaysız gs hayaliyle hayata tutunuyorum
(Geçende fikir belirttim diye banlamıştınız buna engel olmazsınız inşallah :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt