Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocama güveniyoruz bu isimleri kendisi istiyor biz de bir bildiği vardır demeliyiz.Sadece sabır

Geçen hafta İngiltere'de Manchester City Kulübü yetkilileriyle bir araya gelen Cengiz, "Görüşmeler yapıyoruz. 'Onlardan futbolcu alma, pilot takım olma' gibi şeyler duyuyorum fakat böyle şeyler yok. Bu iş birliğini hem ticari hem de sportif anlamda yürütmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.

aralık 2018

Aslında en baştan zor ama bu yönetim değişseydi bu transfer dönemi bir ihtimal iyi geçebilirdi.

Bu saaten sonra bu yönetim ve fatih terim transfer yapmamalıdır.Eldeki oyuncuların yıllık ücretlerinde ne kadar indirim sağlarlarsa o kadar iyi.
Mayıs ayında yapılacak seçimdede giderler egolarını başka yerlerde tatmin ederler.

tek isim düşsün de gündem degişsin,mensahtan gına geldi

Fatih ozturkten tek beklentim bize karşı yaptığı itirazları rakiplere de yapması.Top fırlatma sağa sola saldirma.Zaten kalecilik yüzdesi çok düşük bir işe yaramış olur.

Saha dışı transferler devam.Hoca büyük oyunu görmüş masada kaybetmek istemiyor

Bırde olaya su acıdan bakalım. Kasımpaşanın yedek kalecısı Avrupa kupası macları dahıl 3 ay kalemızı koruyacak.

Bir Terimsporlu kızdırdım.
1597403715645.webp

arda falcao emre

belhanda

ömer seri

artık hiç bi beklentim kalmadı zaten para yok adam da satamıyolar bu kadro olur sahada

haklı 1 serzeniş bu da
Yahu arkadaş eğer bir futbolcu istiyorsan önce takımı ile anlaşırsın daha sonra futbolcu ile.
Eğer bonservisi olmayan bir topçu istiyorsan ciddi ve dediklerini yaparak sonlandırırsın bu işleri.
Sonra gak guk karakter filan diyemezsin, işin kolayına kaçmaktır bu.
Bu yönetim her konuda fazlasıyla başarılı buluyorum ama oyuncu alma-satma konusunda mahalle bakkalından beterler.

Ulan bu fatih ozturk bildigin aykut ercetin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt