Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfYt1c7WkAEBSbj

Kasımpaşa, Deniz Türüç transferi için Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptı. (TRT Spor)
Kasımpaşa, Harun Tekin'i transfer etmek için Fenerbahçe'yle görüşmelere başladı. (TRT Spor)

Ben de son 5 yıldır bizim altyapımızdan çıkan, A takımda şans vermediğimiz oyuncuların kariyerlerinin devamını düşündüm. Ne Süper Lig'de ne de PTT'de bir şey yapamadıklarını gördüm ve yeteneksiz olduklarını farkettim.

Forumda da gereksiz bir altyapı fetişi olduğu sonucuna vardım. Sanki A takımda oynatmadıklarımız Avrupa'yı kasıp kavurmuş da kıymetini bilememişiz adamların
20li yaşlarına kadar tek bir profesyonel maça çıkmadan altyapıda çürüdükleri için olabilir mi acaba? Ne gönderiyoruz ne oynatıyoruz, utanmadan da mustafa gibi kaçanlara kızıyoruz. Tek bir alternatif kalmadığı halde stoperde taylan ve leminayla oynarsan (o maç antepe her kafa topunu verdi bu ikili, belki de şampiyonluğun kaçtığı maç) emin neden durmak istesin takımda mesela?

Seri ve Mensah'ı göbekte mi kullanacaktı yani, sanmıyorum böyle düşündüklerini. 2'sinden biri alınır, ek olarakta ucuz yollu bi defansif ortasaha bulunur satış yapabilirsek eğer benim düşüncem bu yönde
Zaten ben Seri ve Mensah'ın ikisinin birden alınacağını düşünmüyorum ki. Seri veya Mensah ikilisinden birisi gelir. Önlerine Götze gelir gelirse. Arkalarına da defansif orta saha. Yani seninle anlaşamadığımız konu şu: Sen diyorsun ki Mensah ve Götze birbirlerinin alternatifi. Ben diyorum ki Seri ve Mensah birbirlerinin alternatifi. Ama defansif orta saha konusunda aynı düşünüyoruz. Birisi alınmalı ve yanına Mensah veya Seri gelmeli. Umarım ikisi de gelmez gerçi. Yeni bir kan gerekiyor oraya çünkü Seri çok yumuşak kalıyor. Anadolu takımları biraz önde bassalar gol yiyoruz. Bunun da sebebi Seri. Seri'nin çok iyi oynadığı maçlara bakarsanız hepsi rakip teknik adamların Seri'yi umursamamasından kaynaklı Seri göze hoş geldi. Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir deplasmanlarına Seri'nin en iyi maçlar deniyor. Üçünde de Seri bir kez olsun rahatsız edilmiş mi bir baksınlar. İnanılmaz rahat oynadı. Ama Konya, Ankaragücü vs. gibi rakiplerle oynadığımız maçlara da baksınlar ve Seri'nin neden hiçbir şey yapamadığını anlasınlar. Büyük maçlarda rakipler önde basmıyor ve daha dengeli oynuyorlar. Ama Anadolu takımları kaybedecek bir şeyleri olmadığı için sürekli Seri ve Lemina'ya önde basarak sonuç alıyorlar. Seri'nin bir takımda iş yapabilmesi için 11 kişinin kaleci de dahil olmak üzere 8-9'unun inanılmaz pasör olmaları lazım. Bu yüzden Barcelona'nın Seri'yi istemesi anormal değil. Etrafında kendisi gibi pasör topçular olsa Seri iş yapar her türlü. Fakat bizde Muslera'nın ayağı iyi sayılmaz. Stoperler desen zaten sarhoş gibiler ve hangi iki maç üst üste aynı tandemle oynadık hatırlamıyorum. Bekler desen Mariano pas oyununda etkili olabilir tamam ama Saracchi ve Nagatomo yapamaz o işi. Lemina desen direkt oynayan bir futbolcu. Pasör falan değil. Donk desen fiziğiyle orayı karartabilen ama pas oyunu için fazla dalgın. Hadi Falcao da pas oyununu yapabilir kalitesiyle. Ama Belhanda da o saçma, dengesiz paslarıyla pas oyununu oynayamaz. Emre Akbaba da direkt oyuncu. Feghouli de bir nebze yapabilir. Onyekuru ve Babel de o tip oyuncu değildi.

Anlayacağımız Seri pas ile rahat çıkabilen takımlarda mükemmel oynar. Önde basıldığında eğer geri savunma dörtlüsü, kaleci, üstüne orta sahalar da pasör ise çok rahat pas ile çıkılır ve Seri o makinede çarklardan birisi olur. Ama tek Marcao, Mariano, Feghouli ve Falcao haricinde pas oyununda etkili olabilecek insan yokken takımda Seri'nin orta sahada bulunması gereksiz.

O maçtan çıkarken ana avrat küfür ederek kellesini aldırdı
Gayet saygılı şekilde bu takımda ihtiyacımız yok diyen taraftara karısını karıştırmak da pek farklı degil.Uc kuruş karakteri olan futbolcular shekerphare falan yazarak milyonları götürüyor istediği sözleşme olmadı diye maçları satıyor.Basimizdaki de hepsine göz yumuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt