Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç zamandır oyuncu listesi güncellemedim. Bugün tekrar baktım, Tapia daha önce görüştüğü takımlar var demiştim, bedavaya Celta Vigo almış. Okay Yokuşlu ile rekabet ederler artık. İmkan olsa Okay için bir istek yapılsa, tam yabancı kuralı için müthiş hamle olur. Bu sene olmasa da, eğer Tapia formayı alırsa Okay'dan, seneye hazırlık yapmak lazım.

Yangel Herrera Manchester City takımına döndü fakat daha sözleşme uzatmadı. İlişkileri kullanıp almak lazım. Yıllık ücreti 750.000 euroyu geçmez ve bonservisi elinde. Ever Banega gibi oynuyor, onun genç ve ucuz modeli. Denemekte fayda var 8 numara lazım.

donk'un sözlesmesi uzatildi diye küfür edecektim ama vazgectim. 515 bin iyi gibi. bu paranin altina donk'tan iyi futbolcu muhtemelen gelmezdi.

mac satmadan oynarsa iyi , yoksa net kötü. bunu zaman gösterecek.

2

Son yıllarda bizim altyapıdan çıkıp,Yunus gibi kıymetini bilemeyip oynatmadığımız, bizden gidip Süper Lig'in diğer kulüplerinde iş yapan hatta Ptt'de isim yapan kimler var mesela?
Diyorum ki 4-5 sene sözleşmeyi yapıyorsun sonra ne oynatıyorsun ne satıyorsun. 21-22 yaşına gelip tek maç oynamayan adam nasıl gidip süper ligin diğer takımlarında oynayacak?

Ucreti cok iyi.atibanin disiplini ve caliskanligiyla mukayeese etmem donku tabi ama atiba donktan 3 yas buyuk ve bonuslarla 850.000e imza atti galiba.ote yandan donk 2.5 sezon cok iyi katki verdi.pandemi sonrası kotuydu sadece.ucreti cok iyi.

Evet Donk anlaşması ile birlikte yeni orta sahamız Donk-Belhanda-Ömer (y)(y)

Orta sahaya ilk takviye geldi yenileri de yolda.Gs yönetimi dişlerini gösterdi rakipler titriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt