Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferinde değilim de bildiriliş tarzı artık gına getirmeye başladı. Hani sürpriz bir transfer olur uzun süredir beklenen bir transfer olur ya da ses getirecek bir transfer olur beklersin 19.05'i. Her transferi bu saatte açıklamak da gereksiz şova dönmeye başladı. Şahsi görüşüm tabi bu

Elabdellaoui disinda bir bek daha almamiz lazim. Bu oyuncunun yerli olmasi lazim. 40 mactan fazla oynayacagiz. Sener, Tasdemir ve Ömer Bayram'dan Galatasaray'a bek olmaz.

Muslera - Fatih - Okan
Omar - Linnes - Şener
Luyindama - Marcao - Ahmet - Emin
Saracchi - E.Taşdemir
Donk - Belhanda - Taylan - E.Akbaba - Ömer
E.Kılınç - Feghouli - Sekidika - Arda - Babel - Jimmy
Falcao - Diagne - Oğulcan - Adem

Güncel kadro, Kanatlardaki kalabalık ve orta sahadaki vahimiyet düşündürücü hani orta saha o kadar kötü ki Donk'u oraya yazdım.

Belhanda takımın maalesef ki 8 numarası ve hocanın prensi. O yüzden öyle yazdım. Dolayısıyla Seri ve Mensah'ı birbirinin alternatifi olarak düşünmüyorum ben çünkü Belhanda'yı sözleşmesi bitene kadar şutlayamayız takımdan ve hoca da onu kullanır. Hoca Seri'yi 6, Belhanda'yı da 8 numara olarak kullanacağından ki hiç istemesem de, önlerine ya Mensah ya da Götze olur gibi duruyor şuan gündem de başka oyuncu olmadığından. Tabii bu köprünün altından çok su akar, onlarca ortasaha oyuncusunun ismi geçer transfer dönemi bitene kadar.. Bizim için en kritik şey gelecek değil de gidecekler aslında. Belhanda'nın gitmedigi bir senaryo da Seri'de gelse, Götze'de gelse kim gelirse gelsin o oyunculardan tam bi verim alamayacağız zaten. Hayırlısı bakalım.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam ne Belhanda'sı Allah'ını seviyorsan. Bu transfer döneminde kalmaz o adam takımda.

Renktaşlar, 4 yıl aradan sonra şifremi hatırladım. Herkese merhaba, Galatasaraylı günler dilerim. Forumun eski üyelerinden biri olarak yeniden döndüğüm için mutluyum. Çok eski üyeleri görüp, hatırlayınca sevindirik oldum ne yalan söyleyeyim. :sarıkalp::kırmızıkalp:
Ben dün yediğim yemeği hatırlamakta güçlük çekiyorum sen 4 yıl aradan sonra şifreni hatırlamışsın üstad tebrik ederim. Tekrar hoşgeldin :)

Renktaşlar, 4 yıl aradan sonra şifremi hatırladım. Herkese merhaba, Galatasaraylı günler dilerim. Forumun eski üyelerinden biri olarak yeniden döndüğüm için mutluyum. Çok eski üyeleri görüp, hatırlayınca sevindirik oldum ne yalan söyleyeyim. :sarıkalp::kırmızıkalp:
Artistlik yap sonra başka üyelikle gel. Tam senlik.

Uza.

3 dk içinde banlandi. :d

şifre yeniden unutuluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt