Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayak tenisi gördüm yine

1597422963893.webp

Almaz zaten. Kiraya verilir maaşını biz öderiz Kostas ve Diagne gibi. Hem bütçe gelir en kötü. En kötü maaşından kurtulmak için serbest bırakılır eğer yerine adam alınırsa.

Bu bizlerin temennisi, hocanın pek öyle düşündüğünü sanmıyorum ben. Bir mucize olsa da 5m euroya falan satabilsek keşke, ama nerdee bizde o şans

ayak tenisi muhabbetinden teknik ekibin mutlaka haberi vardır ama hiç umursamıyo adamlar sizi takan yok aynen devam diyolar..

Bjk 10 gun icinde mensahi almazsa sampiyon liginden elenirler mensah bize kalır

Diyorum ki 4-5 sene sözleşmeyi yapıyorsun sonra ne oynatıyorsun ne satıyorsun. 21-22 yaşına gelip tek maç oynamayan adam nasıl gidip süper ligin diğer takımlarında oynayacak?

Hangi oyuncuyu 22 yaşına kadar bağlayıp hem A takımda şans vermemişiz hem de kiralamamışız? Sözleşme uzattığımız adamlar en fazla 20 yaşına kadar takımda kalıyor, dönem dönem A takımda şans buluyorlar ya da kiralanıyorlar. Kiralandıkları yerlerde daha kendini ispatlayan bir tane adam çıkmadı. PTT'de bile iş yapan yok

A.Traore'nin, Barcelona'da kıymeti bilinmedi, gitti Premier League'de kendini ispatladı

Pogba'nın Man U.'da kıymeti bilinmedi, gitti Juve'de kendini ispatladı, Man'u'ya 105 milyon euroya döndü

Pique'nin Man U'da kıymeti bilinmedi gitti, Barca'da kendini ispatladı

Merih, Fb'de kıymeti bilinmedi, kendini geliştirdi, Juve'de oynuyor

Bana 1 tane bizim altyapıdan çıkıp kıymetini bilemediğimz adam söyle diyorum

Bizim wonderkidlerden Yunus Akgün de arasıra A Takım'da şans buluyor, hangi maçta ortaya birşeyler koyabilmiş? 2 sene önceki forum efsanesi Birhan 2 yıldır kiralık gidiyor, bizde oynayabileceğini gösteren en ufak bir parıltı vermiş mi?

Bundan önce pamuklara sardığımız S.Kaya, E.Çolak, altyapıları paramparça eden S.Gümüş şu an takıma gelse bir sürü insan bile küfreder ki bu saydıklarıma A takımda fazlasıyla şans verildi

Altyapıdaki adamlar yetenekli olsa bir şekilde oynarlar. Sen kıymetini bilemesen de gider başka yerlerde kendilerini ispatlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt