Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfZataoXYAIHhmw

Emre T de var

Donk orta sahada da oynar 6 numara gibi defansın arkasına da girer orada iş yapar bizim 8 ve 10 numaraların iş yapması lazım Taylan ve donk 6 numara gelmez ise orada iş yaparlar ama 8 ve 10 numaramız iyi olmali belhanda yerine arda yada feguli oynasın daha fazla katkı verir .
Saracci den unudum yok çok dengesiz çok penaltı yaptiracak kart görecek gibi.

Geri zekalı Kayseri geçen sene ozornafor u almadı bizden o takımda iş yapardi düştüler ozornafor sekidika Ahmet ve yunusu kiralayalim hatta emre Taşdemir de var maaşlarını verelim mensah karsiligi

Sanirim simdiden minumum 10 milyon maas dustu. Belhanda ve Babel giderse 15 milyon.

Donk orta sahada da oynar 6 numara gibi defansın arkasına da girer orada iş yapar bizim 8 ve 10 numaraların iş yapması lazım Taylan ve donk 6 numara gelmez ise orada iş yaparlar ama 8 ve 10 numaramız iyi olmali belhanda yerine arda yada feguli oynasın daha fazla katkı verir .
Saracci den unudum yok çok dengesiz çok penaltı yaptiracak kart görecek gibi.
Donk zaten son tercih olarak stopere çekildi. Adam 6 alternatifiydi. Ki Marcao ve Luyindama tandemi geri döneceğine göre tekrardan oraya dönecektir çünkü stoperde de pek iyi performans gösteremediği hepimizin malumu. 8 numarada Taylan geçen senenin Selçuk İnan'ı olacak. En azından Taylan girecek oyuna. Daha efektif olur Selçuk'a göre her türlü. Ayrıca Ömer de var 8'de. Şu anda 6 ve 8 alternatiflerimiz tamamlandı en azından. 10 bölgesinde de Arda ve Emre olacak deniyor. Artık oralara as futbolcular gelmeli. Alternatifler tamamlandı. Götze gelirse gelir. Gelmezse 10 numara bölgesinde Arda ve Emre'ye hazır olalım. İyi olur mu? Belli olmaz, göreceğiz. 8 bölgesinde de bir as futbolcu kesinlikle alınmalı. Onların ardından da Taylan ve Ömer Bayram gelmeli. 6 bölgesinde de bir as futbolcu ve Donk olmalı. Atalay Babacan ve Abdussamed Karnuçu'nun kesinlikle kiralanması gerekiyor. Artık kendilerini göstermeleri gerekiyor. O yüzden onları alternatif yerine koymadım 6 ve 8 bölgelerine. Geriç Abdussamed 6 oynuyor da Atalay 8 mi 10 mu henüz bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt