Kap bizim için haftasonları kapalı herhalde.
yarin belki fatih'i aciklariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kap bizim için haftasonları kapalı herhalde.
Beni de engelledi bu hırboulan ben de diyom herif hiç tweet atmıyo 2 laflardık
Ekli dosyayı görüntüle 89147
Beni de engelledi bu hırbo
Yunanlarla aramızda gerilim var şu aralar. Paok biz maça çıkmıyoruz vs. diye trip atarsa Beşiktaş turu geçer oynamadan.Bjk paok maçını oynamadan geçebilirmiş hangi durumda olur bu?
Bu ayak tenisine bu forum neden bu kadar takiliyor biktim artik su lafi duymaktan .videoda yine ayak tenisi var![]()
İnşallah olmaz böyle bir şeyYunanlarla aramızda gerilim var şu aralar. Paok biz maça çıkmıyoruz vs. diye trip atarsa Beşiktaş turu geçer oynamadan.
Paok mal mi niye oyle bir sey desin?Yunanlarla aramızda gerilim var şu aralar. Paok biz maça çıkmıyoruz vs. diye trip atarsa Beşiktaş turu geçer oynamadan.
Bu Scout ekibi denen tırrekler paraları karıyla kızla yiyip gelmiyorsa bende bir şey bilmiyorum. Topçu mopçu izledikleri yok.Scout ekibimiz o kadar iyi o kadar harika ki dunyayi tarayip yine leminayi bulmuslar
üstat bu geceki hedefin ben olmak istememBu ayak tenisine bu forum neden bu kadar takiliyor biktim artik su lafi duymaktan .
Başkan düşünmüyoruz demedi mi geçen gün?Galatasaray, Lemina ile tekrar anlaşmak istiyor. (TRT spor)
F A T I H T E R I M