Seyfi Bedir
Sarı Üye
Hatta çok zorda kalınırsa 3 lu stoperde linnes bile denenebilirTabi gelen isimlere göre oynanabilir ama donk zor bakalim
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatta çok zorda kalınırsa 3 lu stoperde linnes bile denenebilirTabi gelen isimlere göre oynanabilir ama donk zor bakalim
o şekilde kabul edilmemiştir demek rengo. senin çöpün kayseriye de çöp gelmiştir veya nakite ihtiyacı vardır. ya da kazık maaşlarını karşılayamayız siz verin demişlerdirMensahı almak elde olan çöplerden kurtulmak için iyi olacaktı.Hayır bonservisli adam alamıyoruz zaten.
omarın olayı tempo ritim fizik degil mi ya ne aldık çapa bek miSaracchi konusunda aynı fikirdeyim ama Omarı en son oynadığı maçı izledim tempo olarak ağır bir adam kanat bek çok zorlanır bence
352de emreler KralArda feguli çöpe çıkmıyor mu
Mensah bjk'ye gitmek uzere
Lemina takimda dusunulmuyor
Umarim Seri'yi de almayiz
Baslasin orta sahaya scout transferleri.
Anladigim kadariyla hocam gelecek sezon da fantastik bir futbol izletmeyi planlıyor.yayını izlemedim ama ılgaz çınar kendi düşüncesini söyledi muhtemelen.
terim yine 4-3-3, 4-2-3-1 gibi dizilişlerle oynayacaktır.
zaten elimizdeki forvetler ikili oynamaya pek de uygun değil.
bir de scout ekibine laf atarlar. adamlar dunyanın bir ucundaki floryadan donk diye bir adamı arastırmıs bulup cıkarmıs. daha ne yapsın bu scout.Transfer taraftarlarına cagrimdir daha bugün 6 numara donk ile sözleşme imzalandı tek eksik 8 numara orayı da ilk haftalar Ömer idare eder.
#İMPARATOR#TEMİNATERİM
Aynen Ben aslinda necati atesim. Fake olarak dolasiyorum
Anladigim kadariyla hocam gelecek sezon da fantastik bir futbol izletmeyi planlıyor.
omarın olayı tempo ritim fizik degil mi ya ne aldık çapa bek mi
yok ben izledigin omar'ın sana nasıl bir bek olarak göründügünü sordumYa renktaş kötü adam demedim sadece kanat bek olarak kullanamayız diyorum ha şunuda söyliyim keşke bu takım 3-5-2 oynasa çok isterim
4-1-4-1 kendi sahamızda 497 pas rakip kaleye ilk sut dk 89.Anladigim kadariyla hocam gelecek sezon da fantastik bir futbol izletmeyi planlıyor.
Mensah'i nasil kaptirdiniz
yok ben izledigin omar'ın sana nasıl bir bek olarak göründügünü sordum