Tugay Nidag
Büyük Kaptan
Loan Armysi olan takimlardan 1-2 kiralik adayi yok mu bizim icin? Onlarin genelde ne yüksek maaslari olur, ne takimlari cok fazla kiralik bedeli ister.
sagda feghouli solda arda önde falcao-diagneli kadro gördüm
beni öldürseniz daha iyidi
bu ne ya
feghouli, belhanda ve babel dünyada belli bir nam salmis oyuncular.
3ünün de takipci sayisi instagramda 1 milyondan fazla hatta feghouli 1,7m takipcisi var
türkiye'deki siyasetcilerden hic mi bir sey ögrenmediniz? din üzerinden yürüseniz bu araplara itelersiniz bizim 5 vakit namazli abdestli araplari
babel'i dünyada tanimayan yok zaten...
beceriksiz herifler.
Claudio lopez,moder ve bellegarde bekliyorumMensah'ın yıldızı çok düşük beklediğimiz etkiyi veremeyebilir, sen hiç adı sanı duyulmamış sürpriz isim bak bize sergiee..
Claudio lopez,moder ve bellegarde bekliyorum
Onu 10 numaraya bekliyorumolmaz serg bi tane 30lu yaşlarında cabaye mutinho sosa ayarında hem mücadele edip hemde takımı oynatacak bir Ayak şart !!!
Bu yazan tam bir gerizekali emre tasdemiri zaten bedelsiz isteseler veririz niye gülsün apo?Dün Abdurrahim Albayrak, Berna Gözbaşı'nı arayarak oyuncunun durumunu soruyor. Beşiktaş'ın şu kadar teklif ettiğini görüşmelerin devam ettiğini Berna Hanım iletti. Abdurrahim Albayrak ve yönetimi bu teklife göre yeni bir teklif hazırladı. Dün Abdurrahim Albayrak tekrardan Berna Gözbaşı'nı arayarak oyuncu için taleplerini dile getirdi. Berna Gözbaşı Mensah için Futbolcu + para teklifini söyleyince, Abdurrahim Albayrak bu teklifi komik buldu. Kayserispor Emre Taşdemir'i istedi Galatasaray yönetimi tekrardan bu konuyu bugün görüşecek. Oyuncu Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştı henüz imzalar atılmadı. (TransferWeb)
ulan dedim ki oha murhhh kral nası oldu da faslıyı yoruma dahil etmediOrtsaha da belhanda Ömer
ulan dedim ki oha murhhh kral nası oldu da faslıyı yoruma dahil etmedi
sen niye karışıyosun aga
can büyük kadar olmasa da murhanın da bi sevgisi oldugu su götürmez bi gerçekMurhan gizli belhandacidir.
Hop geçmiş olsun.. Stoper için 60 gün bekleyelim bakalım
ffp varken tok satıcıyı zor oynarız anca seneyeAtalanta olabilir gasperini kafaya takmış oyun sistemine de uyuyor ama minimum 15 ateşlemeleri lazım. Vefat çöpünün 18 ettiği yerde( konuşulan rakamlar) biz bundan önce 2 sezon üst üste gol krallarımızı teneke bağlayarak gönderdik. Tok satıcıyı oynamamız lazım artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mensah çöpü için dönen yangına bak türk futbolu bitmişDün Abdurrahim Albayrak, Berna Gözbaşı'nı arayarak oyuncunun durumunu soruyor. Beşiktaş'ın şu kadar teklif ettiğini görüşmelerin devam ettiğini Berna Hanım iletti. Abdurrahim Albayrak ve yönetimi bu teklife göre yeni bir teklif hazırladı. Dün Abdurrahim Albayrak tekrardan Berna Gözbaşı'nı arayarak oyuncu için taleplerini dile getirdi. Berna Gözbaşı Mensah için Futbolcu + para teklifini söyleyince, Abdurrahim Albayrak bu teklifi komik buldu. Kayserispor Emre Taşdemir'i istedi Galatasaray yönetimi tekrardan bu konuyu bugün görüşecek. Oyuncu Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştı henüz imzalar atılmadı. (TransferWeb)
ffp varken tok satıcıyı zor oynarız anca seneye