GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 140

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
140/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafamdaki düşünce marcao satılır yerine kimse alınmaz. şu genç Ozornwafor ile devam edilir. sol stoperdi o da sanırım.

Marcaonun o kdr iyi bir stoper olduğunu düşünmüyorum ben. Asıl stoper luyindama. kralın yanında kim oynarsa performansı artar.

Haklisin da reis, simdi mariano da gitti. Marcaoyu satarsak geriden top falan cikartamayiz. Mariano kalsaydi gitsin derdim ama şuan luyindama çok daha iyi stoper olmasina rağmen gidebilir.

SON DAKİKA | Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Galatasaray'ın Mensah için teklif yapmadığını açıkladı.

(via @SnrBTTL) https://t.co/11Eg9iaDm6

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Apo'nun gizli taktiğinden haberleri yok

"Benim taktiğim şudur, hiçbir zaman alacağım bir oyuncuyu takımından direkt olarak istemem. Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" .

Haklisin da reis, simdi mariano da gitti. Marcaoyu satarsak geriden top falan cikartamayiz. Mariano kalsaydi gitsin derdim ama şuan luyindama çok daha iyi stoper olmasina rağmen gidebilir.
Marcaoyu Dany'e çok benzetiyorum ben rts. izlediğim her maç istisnasız dany'i izliyorum hissine kapılıyorum. bomba adam. disiplin sorunu var. nerede ne yapcağı belli değil. dany'e ben ruhsuz pezevenk diodum. bu da öyle :asd:

Gelen yeni bek nasıl oyun kuramıyor mu geriden.

Marcaoyu Dany'e çok benzetiyorum ben rts. izlediğim her maç istisnasız dany'i izliyorum hissine kapılıyorum. bomba adam. disiplin sorunu var. nerede ne yapcağı belli değil. dany'e ben ruhsuz pezevenk diodum. bu da öyle :asd:

Gelen yeni bek nasıl oyun kuramıyor mu geriden.

Valla izlediğim kadarı ile öyle oyun kuran bir bek değil. Marcao artık pek pozisyon hatası yapmıyor.İlk geldiğinden daha iyi bence.

Dunya'da kesfedilmeyi bekleyen onca yildiz adayi varken anadolu takimlarinin coplerine dadanmalari sinirimizi bozuyor. Kayseri'de, Sivas'ta takimin kurtulus recetesini arayan adamlarla biz nereye varacagiz aga? Her mac gol yediren 35'lik Donk'a sozlesme yeniliyor bunlar.

Millette "cok iyi oldu yav, kullanisli bir yedek" geyigi yapiyor. Saha bombos, 11'e koyacak adam yok elimizde, siz yedek kulubesinin derdine dusmussunuz.

Son düzenleme:
Valla izlediğim kadarı ile öyle oyun kuran bir bek değil. Marcao artık pek pozisyon hatası yapmıyor.İlk geldiğinden daha iyi bence.
işte bana o güveni vermiyor. Yarın çok iyi oynadığımız bir avrupa maçında takımı yakmayacağını nereden bilecez la. King öyle mi ama. süper ligdeki hiçbir stoper luyinin çeyreği etmez. Muslera sakatken reyzin kaptan olarak sahaya çıkmasını da çok isterim. terim evlatçılık yapmaz veya donk'a vermezse bandı tabi.

Luyi oyun kuramaz mı diyorsun

işte bana o güveni vermiyor. Yarın çok iyi oynadığımız bir avrupa maçında takımı yakmayacağını nereden bilecez la. King öyle mi ama. süper ligdeki hiçbir stoper luyinin çeyreği etmez. Muslera sakatken reyzin kaptan olarak sahaya çıkmasını da çok isterim. terim evlatçılık yapmaz veya donk'a vermezse bandı tabi.

Luyi oyun kuramaz mı diyorsun

Yok kuramaz reis.Aslında topla iyi çıkıyor ama sonra eli ayağı birbirine giriyor.Bunda takımın pozisyon almasının da hatası var ama durum bu.Mesela bu sene bir 10 hafta çok iyi oynadık.Donk yerine Luyindama olsaydı geriden o kadar rahat çıkamazdık.Defansif olarak daha iyi olurduk orası ayrı.

3-5-2 olarak adlandirmak cok dogru olmayabilir.

Bu sene CL'de yaptik. Top bizdeyken 3-5-2 kaptirdigimizda 5'li defans. Aslinda bu sisteme Donk uymaz mi? Alternatifi yok ama hem stoper hem orta saha gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt