GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 141

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
141/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Kaan Luyindama Marcao
Omar Mensah Moder Ömer Saracchi
Götze Falcao

Hocanın aklındaki 3-5-2

----------------------------------------------------------

Bence olması gereken 4-2-3-1

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Lerma Taylan
Emre K. Emre A. Jozwiak
Falcao​

Dün barca macina bakmistim demekki aklimda kaldi, bu gece kabus gordum resmen. fenerbahce bizi 1-7 skorla Arena’da yeniyordu.. ben ise bir turlu inanmayip rüyamda livescore’a bakiyordum ve ordada ayni skor vardi.. cok kotu bur sikecilere fark ile yenilmek..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

#FLAŞ | 💥💥
Galatasaray, Mario Lemina ile prensipte anlaşmaya vardı. Gabonlu yıldız maaşında 850 bin Euro indirim yapılmasını kabul etti ..
(@ErhanKaanAdgzl)

#FLAŞ | 💥💥
Galatasaray, Mario Lemina ile prensipte anlaşmaya vardı. Gabonlu yıldız maaşında 850 bin Euro indirim yapılmasını kabul etti ..
(@ErhanKaanAdgzl)
‘Sakatlıklar nedeniyle Lemina’nın yüzde 100’ünü bir türlü gösteremediğini düşünen Galatasaray Yönetimi, oyuncunun maaşını yıllık net 1.2 milyon Euro seviyelerine indirirken, başarı ve maç başı primlerini artırdı.’ (HT)

1.2-1.5 seviyeleri hiç fena değil. Tabii burda kiralama ücreti de önemli. Geri dönüşü olmayan paralar veriyoruz hep kiralarken.

‘Sakatlıklar nedeniyle Lemina’nın yüzde 100’ünü bir türlü gösteremediğini düşünen Galatasaray Yönetimi, oyuncunun maaşını yıllık net 1.2 milyon Euro seviyelerine indirirken, başarı ve maç başı primlerini artırdı.’ (HT)

1.2-1.5 seviyeleri hiç fena değil. Tabii burda kiralama ücreti de önemli. Geri dönüşü olmayan paralar veriyoruz hep kiralarken.
0 kiralama 1.5 e kadar olan her ücret lemina için ideal ama yetmez belhanda kalırsa lemina+ 2 belhanda giderse lemina + 3 orta saha lazim

Galatasaray'in muhtesem degisimi
1597475879768.webp

1597475902507.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt