Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
2m kazanan ve 15 mac kaciran Lemina'ya mi sukretmeliyiz?Lemina ve Seri gelirse bence şükretmeliyiz kimsenin gelmeme ihtimali hiç yadsınamaz.
2m kazanan ve 15 mac kaciran Lemina'ya mi sukretmeliyiz?Lemina ve Seri gelirse bence şükretmeliyiz kimsenin gelmeme ihtimali hiç yadsınamaz.
değiştiriyo, yakında avusturya ligini ilk 10da görürsünBu Avusturya liginin cop oldugu gercegini degistiriyor mu?,

Bi bakarsın bedavayadır veya topçu yollamıştırbjk bedavaya mı kiraladı mensahı 5 milyon opsiyon olduguna göre 1.5 ta kirala icin vermis olamazlar herhalde demi
Bjk ve 4,5 milyon hic gercekci degil gibiDemek ki zorunlu olacak
bi bokluk var o transferde kokusu cıkar yakındaBi bakarsın bedavayadır veya topçu yollamıştır
raporla geçhaddini bil adam gibi konuş benim ceza yiyecek bir davranışım olmadı,kimin kuş olduğu gayet açık..
Telles kaldi
çok ustaasınraporla geç
ocaktan sonraki transferler sanırım eskiyi etkilemiyor. Ceplerinden yarısı kadar vergi verseler kacmak için can atarlardi muhtemelen.Bir şey soracağım. Şu anda sözleşmeli futbolcularımızın tamamı yeni çıkan vergi kuralından doğacak olan vergi miktarını kendisi ödeyecek değil mi? Arıyorum Belhanda 3.350 alıyor. Vergisi onun cebinden çıkıyor değil mi? Bir de 1.5 milyon euro daha çıkmıyor herhalde bizim cebimizden umarım. Yoksa bu gelirlerle bütçeyi herkesin 15 milyon euroya falan çekmesi gerekir.
Muslera gelinceye kadar Fatih geçer kaleyeGerizekalılar 3. kaleciye 500 bin euro ödeyecekler.
Galatasaray APP bende istiyorum Türkiye'ye hemen gelsinGalatasaray APP sağlam bayağı. Sevdim.
Az önce 15 saniyelik antrenman videosu paylaştılar KIRAN KIRANA diye.
Samimi söylüyorum takım hırslı. Arda sağlam geliyor belli ki.
Sezonun adamı Arda olur gibime geliyor.