Paraya bak
Telles kaldi
Biz teklif bile yapmadık o zaman. Bjk o parayı alamaz mensahı imkanı yoktaner karamanı dinledim instadan canlı yayın acmısta mensah icin zorunlu satın alma opsiyonu yokmus 4.5 milyon opsiyon 500 binde kiralama ücretiymis
muhatap olmaması daha yararlı onun için.çok ustaasın
Eminsin buna değil mi? Tamam o zaman. Peki bu sene yaptığımız bütün transferlerde vergi bedeli içinde mi? Yoksa artı vergi bedeli mi ödeyeceğiz devlete KAP'ta yazmayan?ocaktan sonraki transferler sanırım eskiyi etkilemiyor. Ceplerinden yarısı kadar vergi verseler kacmak için can atarlardi muhtemelen.
bizim teklif yapmama ihtimalimiz yok gibi bişeyde bu transferde neler döndüde bu sekilde bjkye verdiler emin degilimBiz teklif bile yapmadık o zaman. Bjk o parayı alamaz mensahı imkanı yok
Kayseri topçusunu bjk sayesinde avrupada gösterecek piyasa yaptıracak bu transferin mantığı onu gösteriyo
Bitik Bjk bile bedavaya trabsfer yapıyor.taner karamanı dinledim instadan canlı yayın acmısta mensah icin zorunlu satın alma opsiyonu yokmus 4.5 milyon opsiyon 500 binde kiralama ücretiymis
taner karamanı dinledim instadan canlı yayın acmısta mensah icin zorunlu satın alma opsiyonu yokmus 4.5 milyon opsiyon 500 binde kiralama ücretiymis
Bjk bedavaya almis tebrik ederim. Kotu cikarda satin almicaklar iyi cikarsa 10a satarlartaner karamanı dinledim instadan canlı yayın acmısta mensah icin zorunlu satın alma opsiyonu yokmus 4.5 milyon opsiyon 500 binde kiralama ücretiymis
ilkin oldugum için mtlu ve onurluyummuhatap olmaması daha yararlı onun için.
ustalığımı merak ediyorsun forum tarihinde ne birini engelledim, ne de raporlardım. ilki sen oldun.
oha öyle bir olay varsa bizim yönetim hakikatten neyin peşinde. Bedavaya oyuncu oynatacaksin, neyse hamle olarak belhanda ile sözleşme yenileriz.taner karamanı dinledim instadan canlı yayın acmısta mensah icin zorunlu satın alma opsiyonu yokmus 4.5 milyon opsiyon 500 binde kiralama ücretiymis
Twitterdaki dm görüntüsü doğruysa kayseri başkanı teklif yapmadılar dedibizim teklif yapmama ihtimalimiz yok gibi bişeyde bu transferde neler döndüde bu sekilde bjkye verdiler emin degilim
ozaman o taner karaman mıdır nedir rodop beyefendi ali naci efendinin yazdıkları neydi teklif yapmadıysakTwitterdaki dm görüntüsü doğruysa kayseri başkanı teklif yapmadılar dedi