GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 179

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,4K
Sayfa
179/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl zorunlu satın alma opsiyonu yoksa bedavaya almışlar kayseri'yi kazıklamışlar öyle değildir tutmazsa seneye gönder kayseriye
zannetmem kayseriler yemez bu numarayı

1597510442676.webp

yine,yine,yine.............................

Eminsin buna değil mi? Tamam o zaman. Peki bu sene yaptığımız bütün transferlerde vergi bedeli içinde mi? Yoksa artı vergi bedeli mi ödeyeceğiz devlete KAP'ta yazmayan?
vergi hariç yazilan ücretler net ücret. Normalde vergiyi eşit bölüşmek yerine net verildiği için kulüplere giriyor.%40 yerine %65 civarına cikiyor. Vergi olmasa zaten bu kadar hesap kitap yapmazlar gelene geçene en dusuk 750 bin yapistirilar.

Aşağı yukarı cebinizden yine bu sene kadar para çıkacak ama bu sefer devlete sponsor olacağız.

Valla bilmiom bişeyler dönüyo bu ara hayırlısı. Hem mhy hem mensah garip işler yapıyo yönetim
y.selim diye bi eleman var twitterda yayınlarını felanda dinliyodum transfer haberleri icin o bugün yazdı . klübe resmi teklif dogrudan yapınca klüpler cok ucuk rakamlar istiyor diye .kayseriye sözlü bi teklif yapmısız galiba ama resmi teklifimiz gitmemiste olabiliri emin degilim

d'avila ya son kez yanaşmak şart eldekileri satıp bize kalu,bellegarde falan fransadan getirsin işte ayrıca geçen gün forumda biri paylaştı kimse yorum yapmadı andre green 22 yaşında serbest sol kanat..
bize uygun değil renklitaş, free, gavur ve genç allah çarpar

Birseyi anlayamiyorum neden hep eski oyuncularimizi geri almaya calisiyoruz?

Seri, Lemina, Onyekuru hic biri gelmesin. Belhanda, Feghouli ve Diagneyi satip, genc oyunculara yatirim yapmaliyiz.

vergi hariç yazilan ücretler net ücret. Normalde vergiyi eşit bölüşmek yerine net verildiği için kulüplere giriyor.%40 yerine %65 civarına cikiyor. Vergi olmasa zaten bu kadar hesap kitap yapmazlar gelene geçene en dusuk 750 bin yapistirilar.

Aşağı yukarı cebinizden yine bu sene kadar para çıkacak ama bu sefer devlete sponsor olacağız.
TFF limiti, UEFA falan ama nete bakıyor değil mi? Brütten hesaplamıyor onlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri