GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 180

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,4K
Sayfa
180/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EfeftLVXkAMDwqJ

Süleyman Lus kampta

Ekli dosyayı görüntüle 89296

yine,yine,yine.............................
gevşek, kaygısız falan denilen adam bu dikkatinizi çekeyim. maçlara idmanlara agrım var diye aglayıp katılmayan, maçta 10 dkde kesilen, ilk yere düşüşünde ağlayıp kenara gelen calım yiyince sakatlık numarası yapanlardan degil.
ama yine rahat olan kaygısız olan belhanda.
inşallah takımda kalacak

Taraftar olarak yaptigimiz bi yanlis var ve yeni farkettim.sekidikayi yok saymamaliyiz.eskisehirde basarili olup geldi ve cok az sans buldu, buldugu dakikalar cok azdi.gazisehir maciydi galiba iki kisinin arasindan sıyrılıp onyekuruya al da at dedigi pas.trabzon maci da olabilir tabi.calim yeteneği cok iyi.ama bu kampi iyi gecirip,aklini kullanmasina bagli hersey.kendini gostermeli.

mensaha hani dubaiden teklif vardı ne oldu o iş.
Ayrica mensah kuran yırtangilerden bir herif oldu kasimda gitti sergenle kavga etti bilerek kırmızı falan yedi. EE hani senin 3.8 milyon+sonraki paydan sözleşmenin vardı eski yönetimin abv diye haftalarca ağladin ne değişti simdi.
Bana toplanan paradan direkt kayserinin hesaba yardım olarak geçeceği ve mensahin sene sonunda sözleşmesinin fesih edilip besiktasta devam edeceği gibi bir his geldi. Bayağı arka bahçelerden dolanilacak.

Taraftar olarak yaptigimiz bi yanlis var ve yeni farkettim.sekidikayi yok saymamaliyiz.eskisehirde basarili olup geldi ve cok az sans buldu, buldugu dakikalar cok azdi.gazisehir maciydi galiba iki kisinin arasindan sıyrılıp onyekuruya al da at dedigi pas.trabzon maci da olabilir tabi.calim yeteneği cok iyi.ama bu kampi iyi gecirip,aklini kullanmasina bagli hersey.kendini gostermeli.
İşimiz zaten onlara kaldı sergen. Dua edelim de çalışıp kendinş göstersin ama hiç ümidim yok sekidikadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri