GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 181

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,4K
Sayfa
181/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah ortalama.topcu yangın yapılacak biri degil ama opsiyon zorunlu değilse ve maaş 1-1.2 civarı olursa keşke biz alsaydık derim.1 sene oynar beğenirsen seneye alırdın beğenmezsen gönder gitsin opsiyon makul

doğru olabilir. bjk'nin anlaşmasından daha kötü ne teklif etmiş olabiliriz ki? zorunlu satın alma olmadan 500 bin euro'ya kiralamak zaten başlangıç teklifi gibi.
işte tek seçenek kalıyor hiç teklif yapmamak yoksa 500 bin euro bizimkiler için başlangıç bile değildir 1.5 milyondan başlardık kesin,artık gelecek futbolcuya göre tepkilere bakcaz iyisi alınırsa sorun yok ama kötü biri alınır veya hiç alınmazsa işte o zaman sıkıntı..

EfeftLVXkAMDwqJ

Süleyman Lus kampta
yeni bir şener doğuyor sanki ama bilemedim

Taraftar olarak yaptigimiz bi yanlis var ve yeni farkettim.sekidikayi yok saymamaliyiz.eskisehirde basarili olup geldi ve cok az sans buldu, buldugu dakikalar cok azdi.gazisehir maciydi galiba iki kisinin arasindan sıyrılıp onyekuruya al da at dedigi pas.trabzon maci da olabilir tabi.calim yeteneği cok iyi.ama bu kampi iyi gecirip,aklini kullanmasina bagli hersey.kendini gostermeli.
Sekidika antep macinda yaptirdigi penaltiya ve sonradan girip oynadigi 15-20dkya gore degerlendiriliyor ve elestiriliyor o yuzden bu elestirileri fazla takma sergi

Görünen o ki mensaha ufak ilgimiz oldu fakat kayserinin bjkye karşı fiyat arttırmasını sağlamak dışında pek bir iş yapmadık. 4 orta saha eksiğimiz var bakalım ne yapacağız.

Eğer zorunlu opsiyon değilse bizim apo ne yaptı bunca haftadır çok merak ediyorum. Transfer konusunda dünyanın en beceriksiz insanına 3 yıldır transfer emanet ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri