Can Karabacak
Ulubatlı Souness
zorunlu olması için albayrakın bjk bünyesinde falan olması lazım4.5 zorunlu opsiyon diyorlar toplam 5mye geliyor.
zorunlu degildir
zorunlu olması için albayrakın bjk bünyesinde falan olması lazım4.5 zorunlu opsiyon diyorlar toplam 5mye geliyor.
fenere zajc geldiğinde oven sendin di misekidika diyor ya![]()
![]()
Bence bu yonetim bitti. Onumuzde 15 20 gunde icinde bir sey yaptilar yaptilar yoksa cok buyuk tepki alacaklar dua etsinler maclar seyircisizEğer zorunlu opsiyon değilse bizim apo ne yaptı bunca haftadır çok merak ediyorum. Transfer konusunda dünyanın en beceriksiz insanına 3 yıldır transfer emanet ediyoruz
Teklif yok bellikiBizim 1.5 teklimizi kabul etmeyip bjkye 0.5 milyona kiralamakta nasıl iş ben anlamadım.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fenere zajc geldiğinde oven sendin di misekidika sans bulur ve kendini gösterirse, bu yorumun hafizamda
Su Belhanda gitsinde.Feghouli kalsada olurDevre arası feghouli ve belhandayla sözleşme yenilemesi bekliyorum
Boşa 10 no aramayıp fegi ortaya çekelim bi sağ açık bi ön libero alıp yolumuza devam edelim en mantıklısı bu görünüyoSu Belhanda gitsinde.Feghouli kalsada olur
Albayrak, "Benim taktiğim şudur, hiçbir zaman alacağım bir oyuncuyu takımından direkt olarak istemem. Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu.Eğer zorunlu opsiyon değilse bizim apo ne yaptı bunca haftadır çok merak ediyorum. Transfer konusunda dünyanın en beceriksiz insanına 3 yıldır transfer emanet ediyoruz
Biz ingilizce bilmiyor diyorduk da bence türkce iletişimde de sıkıntısi var transferde sürekli bi iletişim problemi ve anlamsız işler dönüyor. Lütfen artık transfer işini profesyonellere bırakınBence bu yonetim bitti. Onumuzde 15 20 gunde icinde bir sey yaptilar yaptilar yoksa cok buyuk tepki alacaklar dua etsinler maclar seyircisiz
3 tane ortasaha lazim yinedeBoşa 10 no aramayıp fegi ortaya çekelim bi sağ açık bi ön libero alıp yolumuza devam edelim en mantıklısı bu görünüyo