Can Muric
Parçalı Üye
Ben Galatasaraylıyım sizin gibi terimsporlu değilim, sizin gibi leş sever evlat sever değilim.Galatasarayın hocasına bunamış demek ya sen nasıl Galatasaraylısın birader
Ben Galatasaraylıyım sizin gibi terimsporlu değilim, sizin gibi leş sever evlat sever değilim.Galatasarayın hocasına bunamış demek ya sen nasıl Galatasaraylısın birader
Senin mantığına gore alper potugu 20e satsın o zaman niye vedat?Biz onu 10 a aldik, onlar da 16 ya. Kazik yediklerini anladiklarinda gecti cok. Kaldi ki biz herifi CL de oynattik, sampiyon olduk vs.
Fenerin 4 e aldigi ve bi halt yapmamis sigira 1 yil sonra immobilesi olan ve tarihinde 15 ten fazla bonservis odememis Lazio 18 oder mi?
BELHANDA-HAKAN ARSLAN-ARDA
çok mu zor TERİM?
mensah ndiaye arkasına süpüren bi 6 no alırlarsa bjk götürebilir işi
Terim seviyoruz Galatasarayı herşeyden çok sevdiğimiz için sen seni 8 kere şampiyon yapmış hocaya bunak diyemezsin dersende o senin kifayetsizliğindirBen Galatasaraylıyım sizin gibi terimsporlu değilim, sizin gibi leş sever evlat sever değilim.
mensah ucl istedi bu kadar basit ama gotunde patlayacak haberi yok.bensahla para konusunda anlaşamamış olabiliriz
senin derdin ne bi,liyor musun TErim sen ve senin gi,bilerinin ağzına yüzüne 8 kere vurduğu için ondan nefret ediyorsunBen Galatasaraylıyım sizin gibi terimsporlu değilim, sizin gibi leş sever evlat sever değilim.
Hakan Arslan son 7 sezonda 35 maç ortalamasıyla sahada olmuş ortalama her sezon 8 gole katkıda bulunmuş cidden seriyi alıncaya kadar şu adamı alsınlar en azından şut atar gol atar seri şut çekince tıngır mıngır gidiyor
hakan arslan 25 yaşında olsa ligin en iyi ortasahası derdim net