GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 194

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
194/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden demesinler? Sen insanlara sürekli vaat verip tersini yaparsan tabi sallarlar. Niye burada tepki gösterenlere kızılıyor anlamıyorum. Para yok, bu sene böyle böyle, seneye ffp yok daha iyi şartlarda olacağız vs. deseler kim ne diyecek. Diğer takımlardan örnekleri var. Elimizden geldiğince destek çıkarız.
Yönetimin bir vaat verdiğini duymadım ne tür bi vaat verdiler?. Paranın olmadığını ve ffp nin olduğunu taraftar bilmiyormu ki? 2 milyar tl borç açıklıyorlar ben bundan paramız var beklentiye girin algılamıyorum.

giphy.gif

Ya benim anlamadıgım 3 büyük icinde maddi durumu en iyisi biziz güya adamlar nasıl transfer yapıyo elimizden oyuncu alıyolar ben bu işi anlamadım

Yahu bizim taraftarlar o kadar rezillikden sonra durumun ciddiyetini kavramış değiller.
yahu alınmalı alınmamalı mı bunlar hiç sorun değil.Bizim bu transfer işlerinde koşturan adamda çok ciddi sıkıntı var.Kime ne kadar teklif edeceklerini, hangi oyuncu aşağı yukarı ne kadar eder bu konularda çok kötü.Yemin ederim öyle basit hatalar yapıyorlar ki bjk değil her takım bizim elimizden oyuncu alır.

Arkadaş şu şu mensah denen adamı istiyorsan al arkadaş.Bu adamın iyi olduğunu düşünüyorsan.Kim bu adamı analiz edip onay verdiyse al arkadaş.Bu kadar basit.Hala üç kuruşun hesabını yapma.
yada hiç ilgilenme.Git avrupadan mı bakacaksın nereden bakacaksan bak..

Mensahi 500.000€ ya kiralayıp ZORUNLU satın alma opsiyonu yok demek algıdan başka bir şey degil.

O kadar kulüp istiyor.

Bence 100% Zorunlu!
İlla belli olacak zaten neyin ne olacağı. Algıya gerek yok. Opsiyonsuz deniyorsa da opsiyonsuzdur. Ne yani Mensah kötü oynasa Beşiktaş yok canıyla 5 milyon mu verecek? Seneye nasıl anlatırlar bunu taraftarına? Bence opsiyonluysa açıklanacaktır.

Yangın tayfa canımı sıkıyor. Bıdı bıdı bıdı. 7/24 isyan ediyorlar. Tek yaptıkları milletin moralini bozmak. Ha bir de rakiplerin çöp transferlerine salya akıtıyorlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sorun mensahı alıp almamak değil gelmesin zaten sıradan bir oyuncu.
Sorun basın toplantısında mensahın ismini ağzına almayacaksın, transfer bitmiş gibi kasıla kasıla konuşmayacaksın.

Biz hep medyaya kızıyoruz ilgilenmediğimiz oyuncuları sırf bize yazıyorlar , kuşlar transfer çalımı attı diyebilmek için. Bizim çapsız yönetim medyaya bırakmıyor bu işi artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hakan arslan ile seriyi kıyaslamak ta ne bileyim seviye buralara kadar düştü anlaşılan.
Yahu hic mi ders anlıyorsunuz.
Gelene kadar hayvan gibi oynayan Jimmy, gençlerin kaptanlığına yükselmiş gelecek vaad eden ahmet, Bursasporun kemik defansı serdar, almanyada top koşturan tolga saymakla bitmez. Seri için oyun sistemimiz uygun değil onu beslemek ve yanini doldurmak bize lüks deyin bende diyorum çünkü ama gidip hakanı alsak seriden daha iyi kafasına girismek.. Bir kendinize gelin yahu. Adamın en son taliplisi 15 milyon euro teklifle Lyon. Keza önümüzdeki sezon burada olmayacak zaten emin olun bonservisle transfer yapacak. Dert etmeyin yani, tek isi gücü sağa sola koşmak olan beynini kullanmaktan aciz oyuncular severiz ve bize uygun olanlar onlar. Bunları istemenizin sebebini de biliyorum maçta sovecek adam lazim

hakan arslan ile seriyi kıyaslamak ta ne bileyim seviye buralara kadar düştü anlaşılan.
Yahu hic mi ders anlıyorsunuz.
Gelene kadar hayvan gibi oynayan Jimmy, gençlerin kaptanlığına yükselmiş gelecek vaad eden ahmet, Bursasporun kemik defansı serdar, almanyada top koşturan tolga saymakla bitmez. Seri için oyun sistemimiz uygun değil onu beslemek ve yanini doldurmak bize lüks deyin bende diyorum çünkü ama gidip hakanı alsak seriden daha iyi kafasına girismek.. Bir kendinize gelin yahu. Adamın en son taliplisi 15 milyon euro teklifle Lyon. Keza önümüzdeki sezon burada olmayacak zaten emin olun bonservisle transfer yapacak. Dert etmeyin yani.
hakan arslan > 40 çseri :)

Yangın tayfa canımı sıkıyor. Bıdı bıdı bıdı. 7/24 isyan ediyorlar. Tek yaptıkları milletin moralini bozmak. Ha bir de rakiplerin çöp transferlerine salya akıtıyorlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Galatasaraylıyım diyen herkes bence biraz yangın tayfaya yönelmeli.

Tabiki çok anlamsız eleştiriler oluyor.Fakat bunlar iki,üçü geçmez..

birde artık şu foruma girerken on defa düşünmeye başladım.Eleştirilere tahammülü olmayan enterasan adamlar var.
Bırakın arkadaş forum kuralları içerisinde herkes istediği yorumu yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri