GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 202

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
202/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin en son israrla istedigi iki oyuncu amrabat bruma amrabati zaten soylemiyorum brumayida aldigimiz fiyata zar zor sattik oda pasaportu ve yasi icin Terime transfer birakirsan isimiz yas

Terim kondisyonere ve transfere karismaz ise her sene sampiyon oluruz herkes herseyi bilemez ama siskin egosu yuzunden herseyi ben bilirim diyor senelerdir Galatasaray da bir tane no name adam alipta tutturamadi

Biz bir oyuncuyu istiyoruz diye bize zorla gelmiyorlar. Ben onun icin bu yok Delaney, Haaland ve Dembeleyi alabilirdik ama x sebep yüzünden olmadi mesajlarini hic anlamiyorum.

Ya yönetim açın gözünüzü gidin getirin Oliver Skipp'i. Ne gerek var bu kadar uğraşmaya zaten Mou dostun, Oliver desen sudan ucuza oynuyor kap getir yanına da bi 10 numara bul önümüze bakalım

Beğenmiyor biraz yanlış oldu yerlileri fazla sevmenin zararlarını gördü diyelim
Adamın yerli sevdiği falan yoktu be olayları yanlış yorumlamayın. Dursun taraftara Hamza hocayı kendi için siper etti. Sezon başında adama transfer yapmadı bu kadro yeter diye. Son sene harcadığı parayı o sene harcadaydı hamza hoca ambargo koyrdı lige

Adamın yerli sevdiği falan yoktu be olayları yanlış yorumlamayın. Dursun taraftara Hamza hocayı kendi için siper etti. Sezon başında adama transfer yapmadı bu kadro yeter diye. Son sene harcadığı parayı o sene harcadaydı hamza hoca ambargo koyrdı lige

İşte mesele de burada Hamza peki neden kendini siper edilmesine karşı çıkmadı karşı çıksa herkes dursunun değil Hamza’nın yanında yer alırdı mesela istifa etseydi o yaz transfer döneminde belki yönetim de istifa etmek zorunda kalabilirdi veya yönetim Hamza’nın isteklerini yerine getirmek zorunda da kalabilirdi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazlasıyla mantıklı transfer yapmış olurduk renktaş Mensah Aytaç Kara filan varken sakın bir daha duymamış olayım böyle istekleri tutup Polonya liginden 21 yaşında genç potansiyelli yetenekleri transfer edersek Kayseri'yi Kasımpaşa'yı kim zengin edecek ?

Bu sabah Avrupa Ligi özetlerini izledim. Galatasaray'ın ligdeki maçlarını da izlemiştim. Maçlarda Galatasaray'da eksik olan birkaç özellik fark ettim: Takımlar hücumda hızlı oynuyorlar. 2-3 pasla gol pozisyonu buluyorlar. Bir de sanki artık ön libero kavramı yok oldu dünyada. Hızlı kaleye giden takımların orta sahası defansif ağırlıklı oyuncu barındırmıyor. Ve Galatasaray'da bu sezon olmayan en önemli özellik, şut. İzlediğim maçlarda minimum 1 uzaktan şutla direkten dönen pozisyon oldu. Ceza sahası dışından şut imkanı bulduğunda etkili şutlar çıkarıyordu takımlar. Galatasaray o anlarda pas yapıyor, fırsatı öldürüyor.

Artık şu set hücumuna dönelim, pas yaparak topa sahip olalım anlayışının hiçbir anlamı kalmadı. Hızlı hücumlarla ya da hızlı hücum yapamadığında şutlarla fişi çekeceksin. Galatasaray bu sezon oyun anlayışını değiştirmesi lazım. Şut çekebilen ve rakip kaleye hızlı gidebilen bir Galatasaray görmek istiyorum. Ya zaten ligde maçların 3 te 1 inde oyun duruyor. Onun dışındaki zamanlarda fişi çekmesini bilmen lazım. Ligde dahi mıy mıy oynayan Galatasaray Avrupa maçlarında çok zorlanır. Epeydir de galibiyet alamıyor galiba. Son yıllarda rezilleri oynuyoruz. En son CL serüveninde 1 gol atabilmiştik. Bunlar hep işaret teknik heyete. Oyun sistemi değişmeli artık. Kabız oyun anlayışıyla bir yere varılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt