Seyfi Bedir
Sarı Üye
Nzonzi ?Moder zencimi?
Zenci istiyoruz kalın ve sert
Boyu en az 190 olmalı
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nzonzi ?Moder zencimi?
Zenci istiyoruz kalın ve sert
Boyu en az 190 olmalı
İddaa takip ederken bi kaç maçını izledim yaşının topçusu değil soğukkanlı ayağı falan baya iyi duran topu da varnasıl topçu
Harbiden biz transferde ne haltlar yiyoruz anlamış değilim. Türkiye’de ne kadar takım varsa bize oyuncu vermemek için yemin etmişler sanki.
Anlamış değilim ve hiç hoş bir durum değil.
Son gelismeler hakkinda bilgim yok geriden geliyorum ne oldu bilmiyorum soyleme sakin ben gordukce yazarim@Semih Çiğdem üstat yorumlarını alalım
onlar yonetmiyor ki profesyonel yoneticiler yonetiyor bunlar imza atıyor sadece. milyar dolarlık sirketi yoneten adamın kulupculuk yapacak vakti olur mu.Luyindama satılmış olsaydı mensahı hemen şimdi 10 milyon Euroya alırdı apo
Arkadaş ben anlamıyorum apo , Özbekler ve benzeri adamlar milyon dolarlık şirketlerini nasıl batırmadan yönetiyor,bakkal dükkanı yönetecek kapasite bile yok bunlarda.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu cocugu izlemedim, bizden baska isteyen de yok gibi şüpheli bir transfer![]()
jakub moder
sanırım moder'i maicon satışından gelen para + satın alma opsiyonu ile kiralamaya çalışıyormuşuz. umarım bu transfer gerçekleşir. hem acil orta sahaya hem de böyle potansiyelli genç oyunculara çok iht...rerererarara.net
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstenme sebebi genç scout transferi olmasi onun dışında çektiği şutlar heralde bana fazla abartılıyor gibi geldi...nasıl topçu
Futbol takip etmek mümkün renktaş. İnternet var malum. Hatta futbol sevgisi varsa izleyebilirsin her türlü maçı. Mesela ben Polonya ligini de izlerim, Ülkelerin alt yaş takım turnuvalarını da. Babası olmama gerek yok kimseninAdamın profesyonel maci yok premier lig 2de sadece 1 (yazıyla bir) maça çıkmış o maçı da babası bile izlememiştir zaten..
bırakmadılar yaşayayım
Bu sabah Avrupa Ligi özetlerini izledim. Galatasaray'ın ligdeki maçlarını da izlemiştim. Maçlarda Galatasaray'da eksik olan birkaç özellik fark ettim: Takımlar hücumda hızlı oynuyorlar. 2-3 pasla gol pozisyonu buluyorlar. Bir de sanki artık ön libero kavramı yok oldu dünyada. Hızlı kaleye giden takımların orta sahası defansif ağırlıklı oyuncu barındırmıyor. Ve Galatasaray'da bu sezon olmayan en önemli özellik, şut. İzlediğim maçlarda minimum 1 uzaktan şutla direkten dönen pozisyon oldu. Ceza sahası dışından şut imkanı bulduğunda etkili şutlar çıkarıyordu takımlar. Galatasaray o anlarda pas yapıyor, fırsatı öldürüyor.
Artık şu set hücumuna dönelim, pas yaparak topa sahip olalım anlayışının hiçbir anlamı kalmadı. Hızlı hücumlarla ya da hızlı hücum yapamadığında şutlarla fişi çekeceksin. Galatasaray bu sezon oyun anlayışını değiştirmesi lazım. Şut çekebilen ve rakip kaleye hızlı gidebilen bir Galatasaray görmek istiyorum. Ya zaten ligde maçların 3 te 1 inde oyun duruyor. Onun dışındaki zamanlarda fişi çekmesini bilmen lazım. Ligde dahi mıy mıy oynayan Galatasaray Avrupa maçlarında çok zorlanır. Epeydir de galibiyet alamıyor galiba. Son yıllarda rezilleri oynuyoruz. En son CL serüveninde 1 gol atabilmiştik. Bunlar hep işaret teknik heyete. Oyun sistemi değişmeli artık. Kabız oyun anlayışıyla bir yere varılmıyor.