Omar'ı kampta bir görelim artık
Asıl kızdığım bu benim de, teklifini klübe iletirsin vermezlerse eyvallah biz bunun üstüne çıkmıyoruz hayrını görün der çekilir alternatiflere bakarsın. Beş para etmez insanların ağzına koskoca camiayı sakız etmezsin.Küme düşen takımın oyuncusuna 5m vermemek güzel bir davranış ama şunu anlamıyorum:
Koskoca dünya dururken biz niye anadolunun çöplerini toplamak için kıçımızı yırtıyoruz?
Şu transfer dönemini 1 ay yapın lan lütfen hep söyledik. Taraftar kafayı yiyor olmadık cümleler kuruyorlar kurduklarına da bakmıyorlar.
Renktaş böyle kadrolar yapma. Sonra birisi çıkar yok Moder’i, Jozwiak’ı kaç kere izledin der aman diyeyimÇok mu şey istedik be
Ekli dosyayı görüntüle 89428
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu transfer dönemini 1 ay yapın lan lütfen hep söyledik. Taraftar kafayı yiyor olmadık cümleler kuruyorlar kurduklarına da bakmıyorlar.
Nasıl yani? Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuyla başka kulüpler görüşemiyormu tff talimatnamesine göre?Sivasspor başkanı açıklamalar yapmış Emre ve Mert Hakan transferleriyle ilgili.
TFF talimatnamesine göre yasakmış. Kural ne kadar yanlış olursa olsun, biz bunu maalesef çok yapıyoruz. Tamam önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlarsın ama bu şekilde her kulüp sana düşman oluyor.
Oğulcan için mesela bu işlere girmek değer mi? Adamın sözleşmesi var ve belli olan bir talimatname var. Rize’yle aramız zaten berbat o yönden kaybettiğimiz bir şey yok belki fakat Kayserispor’la aramız fena değildi. Şükrü Hanedar oyuncuyla maddi detayları konuşmuş yazılıyor, üstelik oyuncu mesajları kulübüyle paylaşmış. Bu bildiğin rezilliktir başka bir şey değil. Kulübüyle anlaşmadığın oyuncuyla sen neden maddi şartları konuşursun ya? Içip içip Terim’im gözüne mi girmeye çalışıyor geceleri? Anlamış değilim gerçekten.
Sercan Yıldırım transferi vardı 2011’de. Adnan Öztürk ve rahmetli Ibrahım Yazıcıoğlu gayet medeni şekilde buluşup anlaşmışlardı. Görüşme sonrası açıklamalar yapıp düzgün şekilde kamuoyunu bilgilendirmişlerdi. Bu böyle olur, böyle olmalı.
Bosman kuralı bizde geçerli değil.Nasıl yani? Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuyla başka kulüpler görüşemiyormu tff talimatnamesine göre?
Gene kandırmış herkesi sözleriyle tavırlarıyla.. Gsc üyelerini bileMarcao'nun paylaştığı fotoğraflarda dikkatimi çekti de Arda'yı hiç böyle fit görmemiştim
Ne bir röportajını okudum ne de herhangi bir yerde izledim. Marcao'nun fotoğraflarında gördüm sadece. Kandırma falan yok photoshop yapılmadıysa fotoğraflara adam fitGene kandırmış herkesi sözleriyle tavırlarıyla.. Gsc üyelerini bile
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüşürsün ama resmi anlaşma imzalayamazsın.Nasıl yani? Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuyla başka kulüpler görüşemiyormu tff talimatnamesine göre?