Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
Leminayı alacaksan kampa yetiştireceksin kamp yapmıyor sonra 60.dakikada tutuyor adeleyi 3 hafta yok. Yönetim şu acemiliği bi atamadı üstünden
Bunu bilmiyordum...Bosman kuralı bizde geçerli değil.
Ama o zaman maç başı ücrete daha da çok üzülür.Lemina bu kadar kendini üzgün hissediyorsa 1.2 m euro maaş almasın maç başı 30 bin Euro alsın 40 maç oynarsa 1.2 m Euro alır diğer türlü hiçbir şekilde bu adamı kabul etmiyorum
Ama o zaman maç başı ücrete daha da çok üzülür.
Lemina bu kadar kendini üzgün hissediyorsa 1.2 m euro maaş almasın maç başı 30 bin Euro alsın 40 maç oynarsa 1.2 m Euro alır diğer türlü hiçbir şekilde bu adamı kabul etmiyorum
Bıraksınlar bu fedakarlık işlerini falan.Son Dakika Transfer Haberi | Galatasaray'da Lemina'ya 'Feda' ödülü
16.08.2020 - 09:47Hürriyet Haber Ali Naci Küçük
Kayserisporlu Mensah’ın Beşiktaş’la anlaşması üzerine transfer planlarını revize eden sarı kırmızılılar, “G.Saray’da kalmak için her türlü fedakârlığı yaparım” diyen ve 2 milyon Euro’luk ücretini 1.4 milyon Euro’ya indiren Lemina’yı yeniden kiralamak için harekete geçti.
Galatasaray’da son bir haftada yaşanan gelişmeler orta saha için yapılacak transfer planlarının revize edilmesine yol açtı. Öncelikle HES Kablo Kayserispor’dan Bernard Mensah’ı kiralamak isteyen sarı kırmızılılar, Beşiktaş’ın daha yüksek bir teklif sunup bir adım öne geçmesi üzerine bu isimden vazgeçti ve yeni bir öneride bulunmadı. Ganalı futbolcuyu listeden çıkaran Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir şekilde yeniden Mario Lemina geldi.
Gabonlu orta saha oyuncusu, “Galatasaray’ı seviyorum ve burada kalmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım” dedi ve yıllık ücretinde yüzde 30 indirim yapabileceğini bildirdi. Bu sezon 2 milyon 50 bin Euro garanti para alan Lemina’nın ücreti böylelikle 1.4 milyon Euro gibi cazip bir seviyeye geldi. Pandemi döneminde kulüpten gelen ‘Ücretinizi yüzde 15 indirin’ teklifine ilk olumlu yanıt veren isimler arasında yer alan Mario Lemina’nın bu tavrı Galatasaray yönetimini yeniden harekete geçirdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mario Lemina "Her şey para demek değil, futbol benim ilk aşkım. Sahada olmayınca çok mutsuzum. Galatasaray'da kalmak isterim. Kulüpler anlaşırsa, Galatasaray'a yeni bir imza atacağım."
İlk 11: Muslera, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, transfer, transfer, Fegoulli, Emre Kılınç, Arda, Falcao....
Yedekler: Okan, Linnes, Emin Bayram, Donk, Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Ömer Bayram, Taylan, Oğulcan, Emre Akbaba, Diagne,Belhanda(şimdilik)
Aynen öyleymiş.Nasıl yani? Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuyla başka kulüpler görüşemiyormu tff talimatnamesine göre?
Görüşürsün ama resmi anlaşma imzalayamazsın.
O yüzden protokol yapıyorlar ve bir şekilde bozuluyor o protokoller
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina bu kadar kendini üzgün hissediyorsa 1.2 m euro maaş almasın maç başı 30 bin Euro alsın 40 maç oynarsa 1.2 m Euro alır diğer türlü hiçbir şekilde bu adamı kabul etmiyorum
Lemina ve Seri varken 6 numara mi istiyorsun daha? Ofansif orta sahada kim var?Lemina, seri ,6 numara ve sağlam bi kanat oyuncusu bizi şampiyon yapar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet aynen hatta cenki kadro dışı bırakmıştı Gaziantepspor lig bitene kadar.Bjk 3-4 ay önceden cenk tosunu resmi olarak açıklamıştı diye hatirliyorum