GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 228

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,4K
Sayfa
228/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
16 Ağustos 2020 13:26 · gurrpegi

Gurrpegi

yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.

En son küfür edeceğim takimda 4 tane as oyuncu ihtiyacı var arda, feghouli, emre akbaba, ademin oynayabildiği bölgeye 5. transfer isteniyor ve bu takimin 10 numarası belhanda iken.

Yangın tayfaya bok atılıyor da yangın tayf yangın yapmadığı surece hep ayni teraneler, ne zaman yangın yapılıyor transfer girisijmleri o hafta hızlanıp anında bitiyor

Fortuna Düsseldorf Sportif Direktörü Uwe Klein: "Sassuolo ile anlaştığımız için çok mutluyuz. Finansal açıdan tatmin olduğumuz bir transfer gerçekleşti. Bizim sözleşme konusunda durduğumuz noktanın ne kadar doğru olduğunu gördük."

2m dogru degil o zaman

16 Ağustos 2020 13:26 · gurrpegi
Boyle mallari foruma tasimayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt