GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 236

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,6K
Sayfa
236/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyadaki bize uygun tek serbest yabancı oyuncu Omar mıydı acaba ? Madem bu yola giriyosunuz 2 tane de orta saha çekseydiniz. Şu dönemde uygun free agent düşürmek cok daha zor. Çürükleri alabilirsiniz anca. İşin komik kısmı Tr deki nerdeyse tüm serbest oyuncularla adımız anılıyo.

Ben bu planlamanın sadece yönetim zaafı olduğunu düsünmüyorum Sonuçta Apo Omar'ı nerden tanıyacak. Bence Terim ve ekibinde işine özensizlik ya da cok ağır iş akışı var.

yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
16 Ağustos 2020 13:26 · gurrpegi

Hala oturmuş kadro diyor. yahu kadro tam bir leş. transferleri saymayalım ilk 11 için 2,3 adamdan fazla sayamıyorsun.hadi as oyuncu ve alternatif oyuncuları çıkart.akımın yarısından fazlasını ayırırsın.
Oynanan oyuna bakıpda hiçni utanma olmaz bir adamda..
arkadaş bu klübün en byük engeli bu iş bilmez yöneticileri körü körüne savunan zihniyettir.
senelerdir bıkmadılar aynı hataları görüp aynı tutumları sergilemekten.

Hala oturmuş kadro diyor. yahu kadro tam bir leş. transferleri saymayalım ilk 11 için 2,3 adamdan fazla sayamıyorsun.hadi as oyuncu ve alternatif oyuncuları çıkart.akımın yarısından fazlasını ayırırsın.
Oynanan oyuna bakıpda hiçni utanma olmaz bir adamda..
arkadaş bu klübün en byük engeli bu iş bilmez yöneticileri körü körüne savunan zihniyettir.
senelerdir bıkmadılar aynı hataları görüp aynı tutumları sergilemekten.

Maşallah oturmuş kadromuz kaç kere dk 80 de puan verdi rakiplerine
Çoğu maçta isabetli şut dahi çekemeden maçı tamamlamamız cabası.

Oturmuş kadroya bak be :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başımızdaki adamlara tepki şart.Bununda etkin yolu ultraslan.Başka türlü tepki verme şansımız yok.
ultraslanın net açıklama yapması gerekiyor.
Transfer konusunda tepki vermesi gerekiyor.Bunu en baştan yapmalıydı.

lemina seri barusso carrusca hepsi gelsin abi. insan bi yandanda korkuyor.. bi kac sene once lige resmen forvetsiz baslamistik... bu yonetimden hersey beklenir.

Bi fulbolcuyu iki takim ister Ama her zaman Mustafa cengiz ve arkadaslari alamaz Vedat bizi istedi alamadilar Hakan bizi istedi alamadilat bizi Istemeyen Mensahi almslarini beklemek sacmalik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt