Nedim Tokuyucu
İmparator
Kimse takımın durumunun farkında değil. Ortasaha transferiyle işin çözüleceğini sanıyoruz hala
takımda 1 tane sıfıra inecek çalım atacak kanat yok
Lemina gelse bile yine Taylan oynayacakKimse alınmayacağına göre Lemina gelsin.Yoksa kimse gelmeyecek Taylan falan oynar.
Bruma sart iste. Madem para yok gitsinler alsinlar. Daha 25 26 yasindaKimse takımın durumunun farkında değil. Ortasaha transferiyle işin çözüleceğini sanıyoruz halatakımda 1 tane sıfıra inecek çalım atacak kanat yok
![]()
insallah yatar çok madah sankiA.n.k seri için geçen seneki şartlar ile imkansız demiş demekki fulham bedava vermek istemiyor seri 2.5 asagisini kabul etmez seri işi yatar gibi.
Yani evet ama hoca istiyorduinsallah yatar çok madah sanki
Cehennem ateşinde yan Cenk Ergün.
Cenk ergunu o dönemin şartları ile değerlendirmek lazım. Yaptığı transferler ile 2 şampiyonluk kazandık ayrıca ödenen bonservisler nispeten geri döndü. Gomis 6, fernando 5, ndiaye 15 maicon 4 rodrigez 9 getirdi. Ben süreci çok iyi hatırlıyorum feg olayında. Feg zaten westhamda senelik bize yakın bir para alıyordu ve kontratı vardı epey. Bu paralardan aza gelmezdi ama belhanda hem ödenen bonservis hem yıllık ücret fiyasko. Cenk bu adamları getirmeye çalıştığında itibari düşük avrupaya gidemeyen bir takım vardı unutmamak lazım.Cehennem ateşinde yan Cenk Ergün.
Lemina + 2Ali Naci bi Lemina ile birlikte 2 alınacak dedi.
Sonra Lemina + 2 oyuncu dedi.
Yani ortasahaya 3 oyuncu mu gelcek? 2 mi?