GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 275

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
275/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki kanada da Onyekuru ve Keita tarzında adam almalıyız.Jantları üzerinde gitmeye çalışan araba gibiyiz.Umarım geçen seneden akıllanmışızdır.Tamamen statik bir takım kurup ilk yarıda kaybettik zaten şampiyonluğu.Yine aynı şeyi denerlerse teknik heyet ve yönetime birlikte yol verilir.Burası Galatasaray.Kimsenin iki sezon üst üste başarısız olma hakkı yok.Normal bir sezon bile yok ama Fatih hocamın kredisi daha fazla elbette.

Seri ile Lemina maç içinde birbirini bozuyor . Bunu anlamak icin bir yıl daha mi kaybetmemiz gerekiyor
Yok bence hoca seri +2 farklı isim alıp serinin üzerine kuracakti baskan da benzer bir şey demişti ama maliyet geçen seneyle ayniymis yani 4-4.5 civarı bu nedenle seri olmamış şu anlık bizimkiler de lemina indirim yaptıysa onu aliyorlar.Seri-lemina-belhanda orta sahası olmuyor tekrar denememek lazim

Seri 6 numara oynarsa mükemmel oyun kuruyor pas dağıtıyor ama defansif katkısı sıfır. Ama 6 numarada olmazsa olmaz defansif özelliktir.
8 numara oynatırsan çok statik al gülüm ver gülüm oynuyor dripling yapamıyor , defansif katkı yine yok, şut yok ve sönük kalıyor.

Dolayısıyla Seri'yi heleki bu maliyetlerle hiç istemiyorum. Böyle düşünen tek benmiyim.

Fatih Terim sene sonununu göremez. Ben düşünmüyorum en azından.

Bu yönetimle daha fazla çalışmaz artık bu transfer döneminden sonra.

Adamın dediklerini iplemiyorlar resmen. Adam argümanlarla neden sezon başı çalışmalarına full kadro girmek istediğini anlatıyor, cahile anlatır gibi. Bizimkiler 4 ekime kadar süremiz var diyor.

Hoca: Geçen sene bunun sıkıntısını çok yaşadık (son gün transferleri)
Başkan: Ekim ayına kadar süremiz var.

Bruh?

Transferler sezon başı çalışmalarına yetişse ne olur yetişmese ne olur?
Hoca düzgün idman mı yaptırıyor sanki?

Hatta transferlerin lig maçına yakın gelmesi daha iyi olur en azından geldiği yerden adam gibi idmanlı gelmiş olur ve lige hazır girer.

Devre arasına kadar hoca ile çıktığı idmanlardan sonra leşe döner.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Onyekuru lemina ve 2 os yeterli takıma. Feghuli takımda kalması bence kötü haber değil. İndirim yaptıysa gayet faydalı olur.daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri