Kusura bakma ama 5 milyon bu süreçte mensaha verilmezdi.Febeden sonra BJK’ye de adam kaybettik. Bu Apo’nun allah belasini versin. Yuz karasi beceriksiz herif.
Kusura bakma ama 5 milyon bu süreçte mensaha verilmezdi.Febeden sonra BJK’ye de adam kaybettik. Bu Apo’nun allah belasini versin. Yuz karasi beceriksiz herif.
Şu en büyük sorun kesinlikle kondisyoner olmaması. Resmen takılıyor takım kendine göre. Iyi bir Kondisyoner gelmezse son dakikalar bol gol yeriz yine.Transferler sezon başı çalışmalarına yetişse ne olur yetişmese ne olur?
Hoca düzgün idman mı yaptırıyor sanki?
Hatta transferlerin lig maçına yakın gelmesi daha iyi olur en azından geldiği yerden adam gibi idmanlı gelmiş olur ve lige hazır girer.
Devre arasına kadar hoca ile çıktığı idmanlardan sonra leşe döner.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Biri Onyekuru gibi topsuz savunma arkasına koşu yapabilecek biri olmalı.Diğeri ise Keita ve Bruma gibi slalom adam geçebilecek biri olmalı.Şu düzeni kurup ortasahaya iki ciğersiz adam koysan ligi açık ara götürürsün.Bizim ligimizin standartı belli.ihtiyacımız olan hızlı kanat oyuncusu onyekuru değil. bize topa daha hakim, dribling yapabilen, çalımcı birisi lazım.
gerçi kimsenin geleceği yok. boşa konuşuyoruz.![]()
Geliyor BOSS !
buna bende katılıyorum onyekuru kosu atması ve bitiriciligi ile ön plana cıktı top tasıma ve kapalı defansları acmada iyi bi oyuncu olmadı hic bi zamanihtiyacımız olan hızlı kanat oyuncusu onyekuru değil. bize topa daha hakim, dribling yapabilen, çalımcı birisi lazım.
gerçi kimsenin geleceği yok. boşa konuşuyoruz.![]()
29 yeter zaten bize kadron genis olcak her hafta iki uc oyuncunu dinlendireceksin 11 oyuncuyla 60 mac zaten yapamazsin ayrica hitap sekline dikkat et yada beni alintilama ben polemige girmem saygi cercevisini bilmiyorsan sessize alirim seni hic muhatap olmamYa Lemina konusunda ne anlatiyorsun arkadas ya.Adam bir sezonda en fazla oynadigi mac sayisi 29.Sana mi inanacagiz istatistiklere mi?Bu sene 60 mac var 60
O gün ki şartlara dönüyorum o zaman.Cenk ergunu o dönemin şartları ile değerlendirmek lazım. Yaptığı transferler ile 2 şampiyonluk kazandık ayrıca ödenen bonservisler nispeten geri döndü. Gomis 6, fernando 5, ndiaye 15 maicon 4 rodrigez 9 getirdi. Ben süreci çok iyi hatırlıyorum feg olayında. Feg zaten westhamda senelik bize yakın bir para alıyordu ve kontratı vardı epey. Bu paralardan aza gelmezdi ama belhanda hem ödenen bonservis hem yıllık ücret fiyasko. Cenk bu adamları getirmeye çalıştığında itibari düşük avrupaya gidemeyen bir takım vardı unutmamak lazım.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bu muhabirlerin hiçbişeyden haberi yok bi anda açıklanacak gibi
Basarili oldu demedim ama kurulan kadro ile öyle ya da böyle şampiyonluk kazandık. Geçen sene kurduğumuz kadro çok daha pahalı idi ancak 6. Bitirdik sezonu. Zaten transferden anlayan bir Yönetim olmadi hiç. Marcao ve luyindama dışında tutan pek transfer olmadi. Sneijder de tamamen tudor istemedi diye oldu, o olayın menajerle ilgisi yok bence.O gün ki şartlara dönüyorum o zaman.
- Tudor sol ayaklı stoper isterken keltoş gitti 7+1 milyon euro’ya Sao Paolo ile anlaştı Maicon için.
- Sneijder sürecini rezil yönetip, Dinamo Kiev’te başarısız olan üstelik yıllık ücreti orada da yüksek olan Belhanda için tam 10 milyon(!) euro ödettirdi. Yetmedi Belhanda ile yıllık 3.350.000‘ya anlaştı.
- Feghouli yine West Ham’da başarısız olmuş ve inanılmaz paralar kazanıyordu. Bu bizim için bir koz olması gerekirken gittik 4.500.000 bonservis verdik, bir de 3.800.000 garanti ücret.
- Mariano başarılı oldu, kabul. Ama yine de 32 yaşında ki Mariano için Sevilla kulübüne 4.500.000 bonservis ödedik.
Burada hiç bir başarı görmüyorum. Kulübün paralarını kullanarak inanılmaz sözleşmelere vesile oldu. Maicon ve Belhanda için bu kulüp 18 milyon euro ödedi sadece bonservislerine, 18 milyon euro.
not: Fatih Terim gelmese o takım şampiyon felan olamazdı Tudor ile. Başakşehir tokatlamıştı. Beşiktaş içimizden geçmişti. Yine en son Malatya elini kolunu sallayarak bizi yenmişti.
Bir de Ndiaye rezaleti vardı. Osmanlı’da yıllık 800’e oynayan adama yıllık net 2.800.000 verdik. Ne başarısı renktaş?
Benim anlatmak istedigimde bu Keita gibi 2 tane kanadın olsa zaten kendi tankını falan üretirsin.Öyle bir takımız ki delici 1 tane adam yok. Herkes ayağına top bekleyen tipte futbolcular. Onyekuru bile ilaç olmaz şu anki kadroya. Keita gibi bi futbolcu gelmezse kanada, bu sene de kanser kanser maçlar izleriz
+ Tolga Ciğerci ye yıllık 2 M € Serdar Azize 2.2 M € vermesinin zaten izahı yok.O gün ki şartlara dönüyorum o zaman.
- Tudor sol ayaklı stoper isterken keltoş gitti 7+1 milyon euro’ya Sao Paolo ile anlaştı Maicon için.
- Sneijder sürecini rezil yönetip, Dinamo Kiev’te başarısız olan üstelik yıllık ücreti orada da yüksek olan Belhanda için tam 10 milyon(!) euro ödettirdi. Yetmedi Belhanda ile yıllık 3.350.000‘ya anlaştı.
- Feghouli yine West Ham’da başarısız olmuş ve inanılmaz paralar kazanıyordu. Bu bizim için bir koz olması gerekirken gittik 4.500.000 bonservis verdik, bir de 3.800.000 garanti ücret.
- Mariano başarılı oldu, kabul. Ama yine de 32 yaşında ki Mariano için Sevilla kulübüne 4.500.000 bonservis ödedik.
Burada hiç bir başarı görmüyorum. Kulübün paralarını kullanarak inanılmaz sözleşmelere vesile oldu. Maicon ve Belhanda için bu kulüp 18 milyon euro ödedi sadece bonservislerine, 18 milyon euro.
not: Fatih Terim gelmese o takım şampiyon felan olamazdı Tudor ile. Başakşehir tokatlamıştı. Beşiktaş içimizden geçmişti. Yine en son Malatya elini kolunu sallayarak bizi yenmişti.
Bir de Ndiaye rezaleti vardı. Osmanlı’da yıllık 800’e oynayan adama yıllık net 2.800.000 verdik. Ne başarısı renktaş?
Onları levent verdi. Levent diye bir yöneticimiz vardı, bir önceki senenin transferleri.+ Tolga Ciğerci ye yıllık 2 M € Serdar Azize 2.2 M € vermesinin zaten izahı yok.