siz donk +X orta sahasına kendinizi çalıştırın ufaktan derim.
Gecen sene yapilan en bok hamle olan diageyi geri çağırıp sakat andoneye yol vermek yerine bir var bir yok felcao+sakat andone+ falcaonun başka kopyası adem ile ikinci yarıya başlamamız bile nasıl bir garabet içinde olduğumuzu gösterir.
En son takim öyle bir noktaya geldi ki emreyi forvet oynatıp ceza sahasına göremedik.
Vallahi taraftarın gordugu çoğu şeyi hoca ve ekibi göremiyor daha birşey demiyorum. Burada ali yavuz gitmesin, diagne geri gelsin niye harciyoruz diyen onlarca adam vardı. sonuç: forvetsiz kalan bir Galatasaray.
Yönetim kadar hoca da suçlu bu takimda. İnat edip kazanmak yerine kaybetmenin peşinde. Yatırım yapmissin 4 ay geçmiş bahane lan istemiyorum diyorsun.
Şu an takımda gitmesi gereken
Şener
Ahmet
Linnes
Emre T
Belhanda
Feghouli
Babel
Jimmy
banko oyuncular bunlar üzerine işlemeyeceksen oynat kardeşim diye kiraya vereceğin
Sekidika
ozornwafor
var
yahu kendimiz calip kendimiz oynuyoruz. Git samsunspor yönetimine de ki kardeşim elimde
kerem, ozornwafor, swkidika gibi 3 muhteşem potansiyel var de. Adamlar oynatmak için kaliteli oyuncu arıyorlar sen ver ligin %70 inde banko oynar bu adamlar seneye hazır adamların olur gerekiyorsa seneye kalsın bunlar ya derler iyi ilişkin olur hic birine para vermedin zaten gider nurullahi uygun fiyata alırsın geleceğin garantiye girer.
Yok ya vallahi bizim takıma yıllık 3 milyon euro maaş alıp takimimoturup şekillendirecek sportif direktore ihtiyac var. Hoca ve oyuncudan önce kendini kanıtlamış ekibi olan bir sportif direktörü ihtiyacımız vaer. Scout departmanını falan begenmezse silktiri çekecek tassakli adam olmalı.