GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 297

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
297/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodopa o kadroyu Apo sızdırmıştır o da taraftarı bu kadroya alıştırıyor işte.
O değilde o ismini ağzıma almaktan bile tiksindiğim 66 numaralı şahsı ilk 11’e koymak nedir lan?

Eğer taraftarı bu kadroya alıştırıyorlarsa biz bitmişiz, yaprağı yiyip ölmüşüz de ağlayanımız bile yok.

O değilde fenerliler kafayı yemiş. Thiam ' a bile ne övgüler diziyorlar. Ne kadar vasatlasmis bunlar. Ula senin takımında anelkalar alexler carloslar felan oynamış. Adamlar yolda çöp kovasından adam çıkartıp alsalar sevinecekler. Bir transfer haberine olumsuz yaklaştıklarını görmedim . Neyin kafasini yasiyor bunlar 😅😅

O değilde fenerliler kafayı yemiş. Thiam ' a bile ne övgüler diziyorlar. Ne kadar vasatlasmis bunlar. Ula senin takımında anelkalar alexler carloslar felan oynamış. Adamlar yolda çöp kovasından adam çıkartıp alsalar sevinecekler. Bir transfer haberine olumsuz yaklaştıklarını görmedim . Neyin kafasini yasiyor bunlar 😅😅
he aynen bizim taraftar çok vizyonlu emre akbaba arda yazıyo 11'e

Bir futbolcunun bize gelmesi için Emre Akbaba , Onyekuru ,Emre Kılınç, Oğulcan v.s gibi kendisinin çabalaması lazim. Bizim yönetim söyle mi düşünüyor acaba; Biz kimsede ısrar etmeyiz oyuncu isterse bir şekilde bize gelir 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri