GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 298

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
298/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri-Lemina birlikte geçen sezon ne verdi ki takıma tekrar kiralanıyorlar anlamıyorum. Emre Akbaba ve Belhanda’nın da çapı belli. Falcao’nun sakatlıktan kurtulabileceği şüpheli. Ligin başında Muslera yok. Geçen sezona göre bir artımız olmayacak sanırım.

Bu transfer dönemi de Belhanda satılırsa transfer yapılacak haberi cıktı mi? Her sene aynı hikaye sonra belhanda gitmek istemedi dolayısıyla istediğimiz transferleri yapamadık. Hep aynı terane..

Albayrak ve yonetım kulube ıhanet edıyorlar ya.Aklım almıyor Belhanda da gıderse kulupten 4 tane as ortasaha ayrılmıs olacak.Selcuk falan saymıyorum.Bu kulup 60 mac oynayacak.Bu kadar mı becerıksızsınız.Bu kadar mı gozunuz kor.Hocanın 2 senedir ısrarla ıstedıgı hangı adamı getırdınız.Banega, Muriqi, Trezeguet, Mensah, Samatta vs vs.

Lan 2 sene sampıyonluk olmasa 3. ligden adam toplayacaklardı demekki.Sampiyonlukda poz vermeyi biliyorsunuz.Ama başarısızlık anında ve zor zamanlarda hiçbiri ortada yok.Bide Rodop gibi aşagılık bir gayri resmi sözcü tutmuşlar.Taraftarı vasata alıştırıyorlar.

Kaynak yaratmayacaklarsa, futbolcu satamayacaklarsa, hocayı memnun edemeyeceklerse defolsunlar.

Terim'e yerli yersiz laf edenler yüzünden başlıktaki yazarların 3'te birine "yok say" demişimdir herhalde. Hey gidi eski gscimbom.

Neyse bugün KAP var en azından biraz oyalar bizi. Sonra Eylül'de Kerem gelene kadar yeni KAP çıkmazsa şaşırmam.

Mehmet özcan Salih özcan Aytaç kara üçlüsünden birisi de orta sahamızın yerli rotasyonuna katılmalı buna ek olarak 3 yabancı orta saha ve feghouli giderse 2 kalırsa 1 yabancı kanat transferi yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri