Tanerin üstüne bir çizikilgilenmiyorum valla.mensah mevzusu da geride kaldı artık.boşver
o vakit
Tanerin üstüne bir çizikilgilenmiyorum valla.mensah mevzusu da geride kaldı artık.boşver
mesaji ayni anda atmisiz abi o yuzden t karamani begeniyorumtaneri sallayın belhanda sneijderden josef melodan iyi diyen kekonun biri
bu iddiaları dillendirenlerden @Can Karabacak dışında kimseye itibar etmeyin
Renktaş sende mac izlememek icin bahane ariyon galibaHarbi harbi böyle şey olursa daha maç falan izlemem
D harfiyle başlayan orta sahayı alsak keşke
mesaji ayni anda atmisiz abi o yuzden t karamani begeniyorum![]()
belhandayi iyi savunuyodu abi programlardasen niye böylesin ya
belhandayi iyi savunuyodu abi programlarda![]()
damat berat nerden cikti abi hadi taner neyserengim beğendiğin 3 adam sıralaması belhanda taner ve damat berat
daha ne diyeyim ki sana ben![]()

belhandayi iyi savunuyodu abi programlarda![]()
UTANIR MISINIZ?
@Semih ÇiğdemHem Vedat hem Mert Hakan hem Mensah transferinde rakiplerimizden çalım yemiş bir yönetimimiz var ve bu Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın çok çok daha fazla harcama limitimiz olduğu halde
Vedat'ı Rize başkanı vermedi oldu Mert Hakan para için gitmiş oldu Mensah transferinde bile Kayseri başkanını Beşiktaşlı yaptık. Kimse de durup bizim yönetim transfer yapmayı beceremiyor demiyor daha hala Polonya liginden 21 yaşında gençleri bekleyenler var
Abdürrahim Albayrak şu anda yana yakıla Kasımpaşa'dan transfer yapmaya çalışıyordur
Kondisyoner ci isteUTANIR MISINIZ?