GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 319

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
319/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım kadarıyla belhanda,babel,feghouli,falcao hiç biri ayrılmayı kabul etmiyor. Transfer bütçemiz de yok kısacası bu yıl ki kadroyu tekrar deneyip 2. Olmaya çalışacağız.

Başkanın Full konuşmasını yazabilecek var mı acaba?

Sen hiç izlememişsin reis yazdığın kadar Kasımpaşa maç özetlerini bari izleseydin de boşuna döşeme yapmasaydın burada
Banane kasımpaşadan yahu Galatasaray'da yeterince izledim Benim referans alacağım kısım kasımpaşa değildir
Alper potukla Tarık Çamdal da Eskişehirde yardırıyordu Mehmet topuz Deniz Türünç kayseride ilahtı
Diagne denen ruh hastası ilk çıktığı iki maç hariç parmağını bile oynatmadı gelsin iki maça çıksın umursamaz sorumsuz
iki maç oynasın burda herkes sövmeye başlar Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek salaklıktır demiş büyük üstad.
Diagneden bir bok olmaz seneye alacaklarına karşılık bonservisini veririz
yada dümenden bir arap katar klübüne iteleriz.
Bende burdayım.

Falcao
Emre Ömer ??? Feghouli
???
Saracchi Marcao Luyindama Omar
Allah Kerim

daha iddiali ücretler alan belhanda diagne babel akbaba linens gibi herifler var (şener hames ve ahmeti de sayabiliriz)

Lemina hariç min.2 orta saha lazım.. akbabanin alternatifi arda şimdilik veya tam tersi.. Ömer desen çok ayarsız zaten adamın kapasitesi belli..taylan -akbaba-omer orta 3lude yedek düşünülmeli arda zaten laf olsun transferi kanatta göbekte arada oynar 60 tan sonra.

leminayı sadece ftnin absürt pespaye 4-1-4-1 sisteminde izleyenler ancak onun klasik bir önlibero olduğu gafletine kapılabilir zaten

lemina marislyada juvede merkez orta saha oynayıp ceza sahası koşuları atabilen bir isimdi

şu anki gidişata göre bu sezon başarı gelmeyecek.
bence yönetim beklentileri düşürmeli. zamanında beşiktaş'ın feda sezonunda olduğu gibi taraftar karşılaşacağı duruma dair bilgilendirilmeli.
eldeki kadronun iş yapmayacağını öngörmek için kahin olmaya gerek yok. başarı gelmeyince tepkiler çığ gibi büyüyecek. hoca da, yönetim de gidecek.
en azından beklentiyi azaltıp kendilerine bir nebze rahatlık kazandırmaları lazım.
2010-11 sezonu öncesi gibi hareket ediyoruz şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt